Тайванската компания Bitspower представи собствен вариант на водния блок Lotan

...
Тайванската компания Bitspower представи собствен вариант на водния блок Lotan
Коментари Харесай

Bitspower анонсира водния блок Lotan за видеокартите GeForce RTX

Тайванската компания Bitspower показа личен вид на водния блок Lotan с изцяло покритие на графичната карта Това е моделът BP-VG2080RD за видеокартите GeForce RTX 2080 и RTX 2080 Ti, които са с идентичен дизайн на печатните платки. Както доста други сходни устройства, основата на охладителя е направена от мед, над процесора има пласт, пронизан от микроканали, а горната част е от транспарантен акрил.

Медната пластина в основата има галванично покритие от никел и хром. Осигурен е плътният контакт с графичния процесор, чиповете памет и силовите детайли на зареждането.



Вътрешната конструкция на водния блок включва масив пластини с дебелина 0,5 милиметра, който е подложен над графичния процесор и служи по-ефикасно разпръскване на топлината. Отверстията на блока са направени за фитинги с G1/4 стандартизиран размер.



В комплекта са включени термични уплътнения и светодиодната лента Bitspower Digital RGB, която може да бъде закрепена към корпуса на устройството. Подсветката е съвместима със системите ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync, ASRock Polychrome. Поддържа се самостоятелна конфигурация на светенето на всеки светодиод.

Водният блок Bitspower Lotan BP-VG2080RD към този момент може да бъде авансово поръчан, а цената в анонса не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР