Тайванската компания ASUSTeK Computer предлага нови модели геймърски монитори от

...
Тайванската компания ASUSTeK Computer предлага нови модели геймърски монитори от
Коментари Харесай

Започнаха продажбите на геймърския монитор ASUS ROG Swift PG27VQ

Тайванската компания ASUSTeK Computer предлага нови модели геймърски монитори от марката Republic of Gamers. Един от тях е новият ASUS ROG Swift PG27VQ, който бе обявен тази пролет.
ASUS ROG Swift PG27VQ се базира на 27-инчова извита TN матрица с радиус на овала 1800 милиметра и резолюция 2560х1440 пиксела. Максималната кадрова периодичност доближава 165 Hz, а с помощта на технологията Nvidia G-Sync тя може динамично да се трансформира в диапазон от 30 Hz. Времето за реакция на пиксела е едвам 1 милисекунда, а ъглите на виждане са 170 градуса по хоризонтала и 160 градуса по вертикала.



На гърба на монитора е вградена RGB подсветка, която може да бъде синхронизирана с другите съставни елементи на системата посредством приложението ASUS Aura Sync. Максималната бляскавост доближава 400 кандела на квадратен метър, а статичният контрастност е 1000:1.

Новият екран поддържа технологиите GamePlus и GameVisual. Първата дава опция за извеждане на екрана на разнообразни броячи, прицели и други, а втората включва авансово настроени режими за различите жанрове – FPS, RTS, RPG и така нататък Интерфейсният панел има три USB 3.0 врата и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.



Мониторът ASUS ROG Swift PG27VQ към този момент се предлага в електронните магазини при цена 860 евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР