Тайван трябва да разполага с точни оръжия с голям обсег,

...
Тайван трябва да разполага с точни оръжия с голям обсег,
Коментари Харесай

Тайван иска далекообхватни оръжия срещу Китай

Тайван би трябвало да разполага с точни оръжия с огромен обхват , за да възпира Китай , който бързо развива своите системи за офанзива на острова, съобщи в понеделник министърът на защитата Чиу Куо-ченг, представен от " Ройтерс ".

Тайван възнамерява през идващите пет години, в това число за нови ракети , защото предизвести за незабавна нужда от модернизиране на оръжията в лицето на " сериозна опасност " от Китай .

Изказвайки се в Народното събрание, Чиу разяснява, че Тайван би трябвало да може да покаже на Китай, че може да се отбрани .

" Разработването на съоръжение би трябвало да бъде с огромен обсег, точно и мобилно , тъй че врагът да усети, че сме готови незабавно щом изпратят своите войски ", добави той, имайки поради ракетните благоприятни условия на Тайван.
 Тайван нахока
Тайван нахока " изпечения нарушител " Китай 

Китай " няма право да приказва " за опита на Тайван

В писмен отчет до Народното събрание, съпътстващ появяването на Чиу, министерството показва, че ракети със междинен и огромен обхват се употребяват при учения за прихващане в основно тестово оборудване на югоизточното крайбрежие на Тайван.

Чиу отхвърли да даде детайлности до каква степен могат да доближат тайванските ракети , нещо, което държавното управление постоянно е държало в загадка.

Тайван показа извънредно ясна оценка на качествата на Китай в годишния си отчет за китайската войска , като съобщи, че те могат да " сковават " защитата на Тайван и да могат да следят напълно военното разполагане .

Чиу сподели, че е значимо хората от Тайван да са наясно с заплахата, пред която са изправени .

На въпрос, какво първо ще нападна Китай при положение на война , Чиу отговори, че това ще бъдат командните и информационни качества на Тайван .
 Китай насочва междуконтинентални нуклеарни ракети към Австралия
Китай насочва междуконтинентални нуклеарни ракети към Австралия

Пекин: Искат нуклеарни подводници - стават цел за нуклеарен удар

" В този смисъл качествата на китайските комунисти бързо се усилиха . Те могат да нарушат нашите системи за командване, ръководство, връзка и разузнаване, да вземем за пример с закрепени радарни станции, които сигурно ще бъдат атакувани първи ", сподели той.

" Значи би трябвало да сме мобилни, скрити и способни да сменяме позициите си. "

Президентът Цай Инг-уен укрепва и, която е мъчно да се нападна.

Тайван се оплаква от месеци от непрекъсната китайска военна активност, изключително от самолети, влизащи в зоната на Противовъздушна отбрана на Тайван.

Китай ускорява напъните си да принуди демократично управлявания остров да одобри китайския суверенитет . Повечето тайванци не демонстрират предпочитание да бъдат ръководени от автократичен Пекин.
 Засилва се конкуренцията във въоръжаването в Азия
Засилва се конкуренцията във въоръжаването в Азия

Набляга се на ракети - нуклеарни, крилати, хиперзвукови, противокорабни, балистични, както и на подводници, и на самолети
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР