Тайван ще се присъедини към демократичните страни в налагането на

...
Тайван ще се присъедини към демократичните страни в налагането на
Коментари Харесай

Тайван се присъединява към „демократичните страни“ за санкциите срещу Русия

Тайван ще се причисли към " демократичните страни " в налагането на наказания на Русия поради нахлуването в Украйна, съобщи държавното управление, представено от „ Ройтерс “.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 946
Кризата се следи деликатно в Тайван. Китай, който поддържа Русия в дейностите й, претендира, че Тайван е негова територия. Страната е изправена пред засилен боен напън от Пекин през последните две години.

„ Много строго осъждаме сходен акт на инвазия и ще се присъединим към демократичните страни, с цел да наложим взаимно наказания “, сподели министър председателят Су Ценг-чанг пред кореспонденти в Тайпе, без да даде детайлности.

Министърът на стопанската система на Тайван Уан Мей-хуа сподели, че островът ще " прегледа строго " износа за Русия и ще " координира " с неуточнени съдружници по-нататъшни дейности.

Министерството на външните работи разгласи, че островът, който е основен за световната верига за доставки на полупроводници, ще „ координира тясно със Съединените щати и други страни с единомишленост, с цел да одобри подобаващи ограничения, с цел да освободи Украйна от ужасите на войната “.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 946  Украйна започва съсредоточаванено на цялата си сухопътна военна техника в Киев

Украйна започва съсредоточаванено на цялата си сухопътна военна техника в Киев  Премиерът: Човек настръхва, когато знае, че този, който го моли за помощ, може да не е жив в идващите 48 часа Премиерът: Човек настръхва, когато знае, че този, който го моли за помощ, може да не е жив в идващите 48 часа  Актьорът Хавиер Бардем се включи в митинг против съветското навлизане в Украйна Актьорът Хавиер Бардем се включи в митинг против съветското навлизане в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР