Тайван показа вчера собствен автономен електрически минибус в столицата си

...
Тайван показа вчера собствен автономен електрически минибус в столицата си
Коментари Харесай

Тайван представи собствен автономен електрически минибус (ВИДЕО)

Тайван сподели през вчерашния ден личен самостоятелен електрически минибус в столицата си Тайпе. С това деяние държавното управление цели да подчертае уговорката си в развиването на самостоятелната промишленост при електрическите автомобили в страната.

Създаден от държавния „ Център за автомобилни проучвания и изпитвания„, WinBus е резултат от съдействие сред повече от 20 локални снабдители на съставни елементи, елементи и свързани услуги, съгласно министъра на икономическите въпроси.

WinBus дава отговор на критериите от равнище 4 по стандарта на Автоматизирана шофираща система (Automated Driving Systems, ADS). Това обявиха Министерството на икономическите въпроси на Тайван (МНИВ), като прибавиха, че това е удостоверение за високотехнологичните умения на страната.

Министърът на икономическите въпроси Шън Джон-чин съобщи по време на церемонията по откриването на WinBus, че държавното управление поддържа изцяло насърчаването на развиването и използването на самостоятелния превоз в Тайван. Мерките включват основаване на нужната правна рамка, както и поощряване на лична технология, добави той.

Министър на икономическите въпроси Шън Джон-чин слиза от Winbus, основан от „ Център за автомобилни проучвания и изпитвания “ към министерството

Ясен знак в това отношение е Законът за новаторско изпробване на технологии за безпилотни транспортни средства. Той бе основан от МНИВ и обнародван в края на 2018 година Целта на закона е основаване на постоянна среда, удобна за научни проучвания и развойна активност, както и комерсиално приложение на създадените технологии.

WinBus е сполучлив план в това отношение, сподели Шън. Добави, че е сигурен, че този план ще притегли още повече гении от най-голям сан. Този бранш е цялостен с капацитет, а от фрагментите и страната зависи модернизацията на автомобилната промишленост в Тайван. Всички тези фактори ще нареждат страната като световен снабдител на автоматизирани решения в системата за шофиране, приключи министърът.

Планира се WinBus да дебютира през четвъртото тримесечие като транспортна връзка сред няколко региона на града. След тестовия интервал и спомагателни тествания държавното управление ще позволи цялостната употреба на автомобила.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР