Тайван обяви, че извлича поуки от конфликта в Украйна преди

...
Тайван обяви, че извлича поуки от конфликта в Украйна преди
Коментари Харесай

Тайван извлякъл поуки от войната в Украйна

Тайван разгласи, че извлича поучения от спора в Украйна преди годишните си военни учения.

Министерството на защитата следи от близко, изследва и проучва войната сред Русия и Украйна, както и придвижванията на китайската комунистическа войска, съобщи тайванският генерал-майор Лин Вен-хуанг, представен от " Ройтерс ".

Ще се осланяме на уроците от руско-украинската война, с цел да продължим да подобряваме своите качества в асиметричната война, когнитивната война, електронната война и запасните сили, означи Лин.

По-рано този месец Китай организира учения към острова , който счита за част от своята територия. Пекин също по този начин предизвести Съединените щати да спрат " да организират военни провокации в морето " и да не употребяват въпроса с Украйна, с цел да злепоставят или заплашват Китай.
 Отново напрежение към Тайван
Отново напрежение към Тайван

Причината е американски военен транспортен съд

Китай в никакъв случай не се е отказал от потреблението на мощ, с цел да сложи Тайван под собствен надзор и през последните две години ускори военните действия към острова, с цел да го притисне да одобри претенциите за суверенитет на Пекин.

В последно време се ускориха опасенията на Тайван, че Китай може да употребява рецесията в Украйна, с цел да предприеме дейности против острова.

Миналия месец стана ясно, че Тайпе обмисля, чиято дълготрайност сега е четири месеца. Освен това преди дни тайванската войска за първи път разгласява за оцеляване при възможна война.
 Тайванска телевизия вся суматоха, откакто по простъпка разгласи нахлуване от Китай
Тайванска телевизия вся суматоха, откакто по простъпка разгласи нахлуване от Китай

В утринната емисия се появиха предизвестия за война и за оповестяване на изключително положение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР