Тайван не е засичал никакви балони за наблюдение, идващи от

...
Тайван не е засичал никакви балони за наблюдение, идващи от
Коментари Харесай

Тайван не е засичал балони за наблюдение, идващи от Китай

Тайван не е засичал никакви балони за наблюдаване, идващи от Китай, оповестява тайванското министерство на защитата, представено от

Повечето от балоните, летящи на огромна височина, които са били засечени наоколо до Тайван, са употребявани за метеорологични цели и не са представлявали опасност за сигурността на острова, съобщи министерството на постоянен брифинг в Тайпе.

Междувременно стана ясно, че японското държавно управление е стигнало до заключението, че въздухоплавателен съд, засечен при започване на предходната година наоколо до югозападния район Кюшу, най-вероятно е бил китайски шпионски балон, отбелязва Ройтерс, като се базира на японската телевизия " Фуджи ". 

Американската войска пък заяви, че са били възобновени сериозно значими електронни сегменти от сваления на 4 февруари край Южна Каролина обект, който американското държавно управление дефинира като китайски шпионски балон, осведоми Българска телеграфна агенция.

" Екипите ни съумяха да възстановят обилни части, открити на мястото, в това число и всички най-важни датчици и електронни елементи ", се показва в известието на военните.  
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР