Тайван и САЩ ще проведат днес търговски преговори съгласно нова

...
Тайван и САЩ ще проведат днес търговски преговори съгласно нова
Коментари Харесай

САЩ и Тайван ще проведат важни преговори днес

Тайван и Съединени американски щати ще проведат през днешния ден търговски договаряния според нова рамка, съобщи Ройтерс, като се базира на офиса на американския търговски представител в Тайван,предаде Българска телеграфна агенция.

Заместник комерсиалната представителка на Съединени американски щати в Тайван Сара Бианки ще се срещне с най-високопоставения търговски представител на Тайван Джон Дън, с цел да разиска с него въпроси, свързани с търговията на 21 век, се споделя в изказване на канцеларията ѝ, в което не са оповестени повече елементи за срещата.

Събитието бе оповестено този месец, единствено няколко дни откакто държавното управление на американския президент Джо Байдън изключи Тайван от своя стопански проект, с който цели да се опълчи на засилващото се въздействие на Китай в Индийско-тихоокеанския район.

Тайван към момента се надява да реализира съглашение за свободна търговия със Съединени американски щати, съобщи Дън пред Ройтерс.

Съединените щати нямат публични връзки с Тайван, който е основен производител на полупроводници, само че си сътрудничи с него на фона на опитите на Китай да изолира Тайван от интернационалните организации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР