Тайсън Фюри знае, че ще трябва да се реваншира с

...
Тайсън Фюри знае, че ще трябва да се реваншира с
Коментари Харесай

Следващата битка на Тайсън Фюри след Александър Усик вече беше обявена

Тайсън Фюри знае, че ще би трябвало да се реваншира с Александър Усик, без значение от резултата в първата им борба довечера.

Фюри се изправя против Усик да коронясат първия неоспорим международен първенец в тежка категория след Lennox Lewis през 1999 година Те ще създадат това при третия опит след закъснения през първия декември и по-късно през февруари, само че са настроени да се срещнат още веднъж през октомври, откакто подписаха договорка за две борби предходната година.

И Фюри сподели за реванша: „ Double bubble, innit? За какво сме в това? Пари. Така че, в случай че мога да получа двоен балон за една работа, фантастично. Няма какво повече да кажа. Ще махна двоен балон от всичко, в случай че мога, махнах троен балон от Уайлдър! "

Фюри също е в конфликт с Антъни Джошуа, който ще бъде край кръга в Рияд в събота вечер. Джошуа ще се завърне на кръга през септември против спечелилия от борбата на Даниел Дюбоа с Филип Хргович това лято, която евентуално ще бъде за международната купа на IBF.

И Фюри настояв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР