Тайсън Фюри заяви, че е разочарован, че Антъни Джошуа по

...
Тайсън Фюри заяви, че е разочарован, че Антъни Джошуа по
Коментари Харесай

"Няма да го ритам, когато е паднал": Фюри съжалява за загубата на Джошуа

Тайсън Фюри съобщи, че е отчаян, че Антъни Джошуа по бокс в тежка категория от Алексндър Усик. Британският боксьор сподели, че няма да подлага на критика сънародника си тъкмо в най-тежкия му миг. Двамата за мач за сливане на всички трофеи, който обаче няма да се състои след загубата на Джошуа от Усик

Фюри ще пази пояса на Световния боксов съвет (WBC) в против Дионтей Уайлдър на 9 октомври.

" Гледах ли мача на Джошуа? Да. Бях ли безусловно засегнат, че Усик завоюва? Да, бях. Бях ли гневен, че Джошуа загуби? Да. Надявах се Джошуа да завоюва, само че той не съумя. И това не е моя работа. Единственото, за което мисля, е Дионтей Уайлдър, който е най-опасният боксьор от останалите. По мое мнение Уайлдър ще бие и Джошуа, и Усик, всички в категорията, и то безапелационно. Но той не може да победи мен ", сподели Фюри на онлайн конференция.

Той изясни, че няма да се заяжда с Джошуа в този момент: " Нямам интерес да блъскам някого или да ритвам някого, когато е паднал. Това не е в мой жанр. Харесва ми да избера някого, който се оправя добре, сполучлив е и е на върха. Не ми харесва да си предпочитам хора, които са долу, евентуално на най-ниската точка, евентуално са душевен нестабилни и не са добре след толкоз огромна загуба и след толкоз време, в което са държали купите. "

Фюри даде и съвет на Джошуа по какъв начин да завоюва реванша с Усик, който евентуално ще се организира през февруари или март.

" Усик си свърши работата, направи каквото трябваше, в този момент Джошуа би трябвало да направи каквото би трябвало. Той би трябвало да е доста друг в реванша. Единственият късмет да завоюва е да излезе и да стартира с огромните удари, да не оставя нищо на кръга, да даде всичко и да се надява, че това ще е задоволително. Но каквото и да се случи сред тях, аз ще съм индивидът, който ще държи всички пояси най-после. Не ме интересуват в този момент, след мача с Уайлдър промотърите ще приказват ", добави Фюри.

1:03 of pure, raw,.

Welcome to the
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР