Тайсън Фюри спечели по убедително втория мач срещу Дионтей Уайлдър.

...
Тайсън Фюри спечели по убедително втория мач срещу Дионтей Уайлдър.
Коментари Харесай

Тайсън Фюри преби Уайлдър във втория мач

Тайсън Фюри завоюва по безапелационно втория мач против Дионтей Уайлдър. Феновете на бокса се надяваха двамата да повторят шоуто от декември 2018, когато срещата приключи без победител. Този път Циганския крал господстваше на кръга и съкруши съперника си в седмия рунд.

Реферът Кени Бейлис записва ТКО в тъкмо 1:39 минути от седмия рунд.
 Снимка 468205
Източник:

В първия рунд Фюри бе по-активен. Той пласира два леви прави в главата на съперника, който за секунди даже изпадна в глуха отбрана, само че бързо се окопити. Отличен ляв прав бе най-чистото попадение в актива на Циганския крал и той като че ли завоюва осъществявания със събития първи рунд.

35 секунди преди края на третия Циганския крал прати Уайлдър в нокдаун с дясно кроше над левия прав на противника, като Дионтей бързо се изправи.

Уайлдър бе съществено разтърсен и в петия рунд, когато още веднъж бе пратен в нокдаун с ляво кроше. Изглеждаше въпрос на време първенецът да се съобщи.
 Снимка 468204
Източник:

В почивката сред петия и шестия рунд ясно се видя, че тече кръв от лявото око на Уайлдър, което индикираше източника на казуса с равновесието. Британецът още веднъж бе по-активен, а Дионтей само се пазеше. В последната минута на рунда Уайлдър се посъживи и също опита комбинации, само че ударите му нямаха особена скорост. Фюри даже се опита да оближе кръвта по тялото на противника си.
 Снимка 468203
Източник:

В седмия рунд Тайсън натика Уайлдър в ъгъла и стартира да го постанова по ръкавиците, само че в този миг се намеси реферът Кени Бейлис маркира нокдаун. Впоследствие се оказа, че в действителност третият човек на кръга е видял по какъв начин от ъгъла на Уайлдър се канят да хвърлят бялата забрадка.
 Фюри и Уайлдър ще приберат по към 30 милиона $
Фюри и Уайлдър ще приберат по към 30 милиона $

По 5 милиона $ ще получат по договр, а останалите 25 милиона се очкават да дойдат от парите от PPV каналите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР