Тайсън Фюри се подигра на спекулациите, че е можел да

...
Тайсън Фюри се подигра на спекулациите, че е можел да
Коментари Харесай

Ще нокаутирам Усик: Фюри

Тайсън Фюри се подигра на спекулациите, че е можел да се отдръпна след отлагането на конфликта му с Александър Усик. Циганския цар беше заставен да отсрочи историческата борба за безспорната купа в тежка категория с украинеца, откакто получи прорезна рана на окото по време на спаринг.

Последното закъснение на борбата накара доста почитатели на бокса и даже екипа на Усик да предположат, че Фюри може да се отдръпна, без въобще да се бие с украинеца. И Фюри не можеше да не се изсмее на тези изказвания, откакто беше оповестена новата дата за багра - 18 май.

" Продължаваме напред и в този момент имаме нова дата. Усик плаче. " Тайсън би трябвало да се пенсионира, Тайсън желае да се пенсионира. " Няма пенсиониране тук, мамка му. Получаваш нокаут. Нокаутиран на момента! 18 май, новата дата. На живо и извънредно от Саудитска Арабия, сезона в Рияд. "

Кралят на саудитския бокс Турки Алалших е присъединил наказателна клауза в съглашението за борбата през май, което ще накара двамата мъже да платят по 10 милиона паунда, в случай че борбата още веднъж се провали.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР