Тайсън Фюри се отказа от желанието си да се бие

...
Тайсън Фюри се отказа от желанието си да се бие
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Ще се бия ли някога в ММА? Не!

Тайсън Фюри се отхвърли от желанието си да се бие в ММА, написа mma.bg. 32-годишният първенец на WBC в тежка категория не спря да приказва в последните години, че желае да се опитва в клетката. Фюри даже направи тренировки с Дарън Тил и Ник Диас.

Понастоящем обаче Циганския крал твърди, че няма никакъв интерес към битката и граплинга. Той избира да се бие в стойка, тъй като това било благородно изкуство, което се практикува от хиляди години.

Фюри е считан за един от най-хубавите за всички времена. Той е с връх 30-0-1 на кръга и се готви за трилогия с Дионтей Уайлдър, която ще се организира в края на юли в Съединени американски щати.

Тайсън разкри, че е подготвен да се бие с дребни ръкавици в клетка, само че единствено в стойка. Той е шоумен и няколко пъти взе участие в кеча, което му донесе милиони.

“Не, нямам интерес в граплинга и да се надигравам на земята. Аз съм войник, който се бие в стойка. Аз не се боря, не желая да сядам върху моя противник и такива неща. Не се интересувам от тези неща. Аз одобрявам да се удрям на крайници. Ще се удрям ли в миналото в ММА? Не!

Ще се удрям ли с дребни ръкавици в клетка? Да, само че без граплинг. Благородно изкуство е да се биеш в стойка и хората го вършат от епохи. Не виждам нищо благородно в битката и играта на земя. Не демонстрирам пренебрежение към тези момчета, само че нямам интерес към тези неща.

Не е нещо, което желая да върша. От хиляди години мъжете се бият, падат, брои се до 10, а по-късно се изправят и не престават боя”, сподели Тайсън по отношение на собствен възможен дебют в ММА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР