Тайсън Фюри разкри, че се е нуждаел от 11 шева,

...
Тайсън Фюри разкри, че се е нуждаел от 11 шева,
Коментари Харесай

Тайсън Фюри обяснява какво се е случило в спаринга, което наложи отлагането на Олександър Усик

Тайсън Фюри разкри, че се е нуждаел от 11 шева, откакто е бил ударен с лакът в спаринг случай, който докара до отсрочване на конфликта му с Александър Усик.

Фюри трябваше да се бие с украинеца на 17 февруари в столицата на Саудитска Арабия Рияд. Но циганският крал изтри дуела в петък, откакто беше ранен по време на случай в подготвителния си лагер.

Сега 35-годишният състезател разкри цялостните детайлности за случая, който пристигна, когато той взе участие в спаринг сесия. Фюри разкри, че е бил ударен с лакът в окото с порязване, което е получил, изискващо лекуване в болница.

„ Вчера сутринта спаринг, организиран да спарингувам 12 рунда с четирима разнообразни момчета в петия рунд, получих лакът в окото, бях в болничното заведение и получих 11 шева - нищо изключително нищо не може да се направи за спиране при спаринг, дяволите се случват, " сподели Фюри пред MMA Hour.

" Бях доста отчаян, упражнявах пет седмици в Саудитска Арабия и всичко вървеше фантастично. Това е проблем, който не мож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР