Тайсън Фюри предупреди Олександър Усик, че докато украинецът може и

...
Тайсън Фюри предупреди Олександър Усик, че докато украинецът може и
Коментари Харесай

Фюри: Уважавам Усик като човек и боксьор, но аз съм най-добрият

Тайсън Фюри предизвести Олександър Усик, че до момента в който украинецът може и да е побеждавал два пъти Антъни Джошуа, няма да може да го стори против „ първокласен и огромен боксьор “ в тежка категория.

Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) Фюри се изправя против носителя на поясите в тежка категория на WBA, WBO и IBF Усик в конфликт за безспорната международна купа в дивизията на 18 май.

Фюри отдаде нужното почитание към съперника си на конференция в своя роден град Моркамб.

„ Нямам нищо персонално към него, просто бизнес за двамата боксьори. Залогът е доста огромен, само че аз не го ненавиждам. Напротив, почитам го като човек и като боксьор. Всеки би трябвало да почита неговите достижения. Той сплоти поясите в тежката категория и е безспорен международен първенец в полутежката категория “, стартира британецът.

Но самочувствието на „ Циганския крал “ е непоклатимо във връзка с това кой ще завоюва мача им на 18 май.

„ Аз съм просто най-хубавият. Просто пазя това против него. Има причина за съществуването на категории. Когато тези в полутежка категория се изправят против огромните момчета, нормално намират това, което си търсят. Можеш да победиш по междинните като качество огромни момчета, само че не можеш да се оправиш с елитните, тъй като размерът в действителност има значение. Това са обстоятелства “.

Фюри е твърдо решен да остави своя отпечатък в историята на спорта и да бъде коронясан без никакво подозрение за най-великия боксьор в тежка категория на всички времена идния месец.

„ Изучавам този спорт цялостен живот. Това е моето време, моята орис, моята епоха и моето потомство. Факти “, приключи 35-годишният боксьор, който е с баланс 34-0-1 (24 с нокаут), до момента в който Усик е с 21-0 (14 с нокаут). /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР