Тайсън Фюри остава непобеден на професионалния ринг. 33-годишният британец нокаутира

...
Тайсън Фюри остава непобеден на професионалния ринг. 33-годишният британец нокаутира
Коментари Харесай

Отново с нокаут! Фюри запази короната си в драматична битка с Уайлдър

Тайсън Фюри остава непобеден на професионалния кръг. 33-годишният британец нокаутира Дионтей Уайлдър в 11-ия рунд в третия мач сред двамата боксьори в тежка категория.

Така Циганския крал отбрани купата на Световния боксов съвет (WBC), която лиши от Уайлдър през февруари 2020 година

В първия рунд Тайсън Фюри бе заел изчаквателна позиция, до момента в който Уайлдър пласира дясен прав и няколко удара в торса на първенеца. През идващите три минути обаче британецът превключи на друга предавка и стартира да тормози Уайлдър.

Когато американецът съкратяваше дистанцията, Фюри неутрализираше противника с държане в клинч. Уайлдър поразклати Фюри край въжетата, само че международният първенец му вкара десен прав в главата. Уайлдър падна на земята в нокдаун и като че ли краката не го слушаха.

В идващите 10-15 секунди Фюри опита да нанесе пагубен удар, само че гонгът за завършек на третия рунд разреши на американеца да поеме глътка въздух.

Ситуацията радикално се промени в четвъртия рунд. Драмата продължи с цялостна мощ, а Уайлдър на два пъти прати Фюри в нокдаун, само че Циганския крал просто отхвърляше да се съобщи.

В петия рунд двамата боксьори изглеждаха изморени и борбата се поизравни, която разреши на британеца да се съвземе от шока.
Следващите пет рунда бяха тестване за волята на Уайлдър. Фюри още веднъж взе нещата в своите ръкавици, а вършиме му удари и крошетата постоянно намираха лицето на Уайлдър, който за повторно падна в нокдаун.

Бронзовия бомбардировач успяваше да стои изправен, само че не показваше, че има отговор или даже сили да се противостави на Циганския крал, макар че в 10-ия рунд имаше проблясъци за изненадващо поврат.

С заключителен взлом Фюри нокаутира 35-годишния си противник в 11-ия рунд.

Очаквайте детайлности!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР