Тайсън Фюри остана с яйце на лицето си след коментара

...
Тайсън Фюри остана с яйце на лицето си след коментара
Коментари Харесай

Встъпителният коментар на Тайсън Фюри към Александър Усик се връща, за да го преследва

Тайсън Фюри остана с яйце на лицето си след коментара си към Александър Усик преди първия звънец на тяхната безспорна борба.

Usyk стана първият неоспорим международен първенец в тежка категория от 25 години, откакто победи Fury с разделно съдийско решение в тяхната мега борба. Фюри откри своя темп в ранните рундове и се демонстрираше, до момента в който танцуваше към кръга, само че Усик го накара да заплати за лудориите си и съвсем го нокаутира в деветия рунд.

Фюри беше държан от въжетата, само че не съумя да се върне в борбата, като резултатите бяха 115-112, 113-114 и 114-113 в интерес на Усик след финалната камбана. Фюри беше чут в платеното предаване да споделя на Усик „ време е да потеглям на учебно заведение “ преди борбата да стартира, същото нещо, което сподели на някогашния първенец на UFC Франсис Нгану в кросоувър борбата им предишния октомври.

Оттогава Фюри беше подложен на критика за мнения след дуела, които направи, обвинявайки загубата си в продължаващата война, която се води в родната страна на Ус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР