Тайсън Фюри официално се завръща на ринга на 15 юни,

...
Тайсън Фюри официално се завръща на ринга на 15 юни,
Коментари Харесай

Дългоочаквано! Кобрата се изправя срещу Тайсън Фюри през есента!?

Тайсън Фюри публично се завръща на кръга на 15 юни, когато ще се бие в Лас Вегас против германеца Том Шварц. Афишът към този момент е подготвен, а организацията на мача е от Top Rank - организацията, която движи делата и на Кубрат Пулев.

``
реклама

Нейният началник, именитият Боб Аръм, разгласи детайлите по мача, като билетите ще костват от 50 до 600 $.

" Фюри си заслужи правото да се бие в Меката на бокса ", сподели Аръм.

През есента Циганския крал, в случай че победи Шварц, несъмнено, ще има още един пердах в Америка. Доста евентуално е той да е против Пулев, настояват медии зад Океана.

Стига да няма затруднения в обстановката към Кобрата след съвещанието на Щатската атлетическа комисия в Калифорния, която ще преглежда случая с Джени Суши и жалбата на Богдан Дину за преразглеждане на резултата от багра им на 23 март.

Пулев в действителност наподобява като логически избор за идващ противник на Тайсън Фюри.

Боб Аръм се нае да го заведе до върха като рейтинг на мачовете и известност, а британецът е един от тримата най-големи сега в тежката категория. Дионте Уайлдър и Антъни Джошуа са другите двама.

Фюри ще се бие още веднъж с Уайлдър най-рано след година, признаха от Top Rank. И той, и организацията, желаят мач през есента против някой от елитните противници.

Пулев дава отговор на критериите и е част от акцията на същата тази организация.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР