Тайсън Фюри обяви, че планира да се върне на ринга

...
Тайсън Фюри обяви, че планира да се върне на ринга
Коментари Харесай

Фюри готов да се бие с Чисора, нарече го „пиле“

Тайсън Фюри разгласи, че възнамерява да се върне на кръга и е подготвен да се бие против Дерек Чисора в трети мач посред им. Шампионът на WBC в тежка категория обаче твърди, че Дел Бой пробва да избяга от сходна среща, макар думите му, че е подготвен да се срещне с Фюри.

Фюри пусна изказване в Инстаграм и разгласи, че контракт към този момент е пратен на Чисора. Фюри отбрани сполучливо купата си през април против Дилиън Уайт и по-късно разгласи пред 94 000 на „ Уембли “, че се отдръпва. Слухове за идващ пердах на Фюри обаче не стопират, като всички чакат той да срещне спечелилия от Антъни Джошуа – Олександър Усик в мач сплотяващ всички трофеи. Чисора пък победи преди месец Кубрат Пулев и постави завършек на серия от 3 следващи загуби.

„ Това е за Дерек „ лайното “ Чисора, който бяга от трети мач посред ни. Наричаш се „ войната “, а в действителност би трябвало да се наричаш „ пиле “, тъй като опитваш да избягаш от трилогията и най-големия хонорар в кариерата си. Подпиши шибания контракт и стой да бъдеш лайно “, сподели Фюри в Инстаграм.

Циганският цар два пъти се би с Чисора. През 2011 година той завоюва със съдийско решение, а през 2014 година Фюри принуди Дел Бой да си остане на стола в ъгъла в 10-ия рунд. Макар по-късно двамата да станаха другари, напоследък има съществено напрежение сред тях.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР