Тайсън Фюри нямаше време за чувствителност преди двубоя си с

...
Тайсън Фюри нямаше време за чувствителност преди двубоя си с
Коментари Харесай

Фюри накара журналист да се изчерви от срам

Тайсън Фюри нямаше време за сензитивност преди дуела си с Франсис Нгану. Циганския цар се изправя против легендата на ММА в кросоувър пердах на следващия ден вечер Саудитска Арабия за боксов конфликт, който дава обещание да донесе фойерверки.

В подготовката към този момент имаше доста неща, само че мнозина считат, че тази борба е единствено загрявка за идния безспорен дуел на Фюри с Олександър Усик, който да сплоти всички трофеи в тежка категория. Този мач към момента няма дата, тъй че когато Фюри беше помолен да огледа напред към него, той побърза да върне вниманието към събота.

„ Не желая да виждам напред никъде+, сподели той. +Гледам напред единствено към утрешния ден и това е всичко. Не приказвам за нито един различен в този свят, приказваме за Франсис Нгану на следващия ден вечер и ще нокаутирам този кучи си.

 Тайсън Фюри реагира на това, че Деонтей Уайлдър поддържа Франсис Нгану да го нокаутира. „ След това ще си взема една седмица отмора и не желая да слушам от никого от вас за бокс, дано да прекарам известно време със фамилията си, а по-късно ще дойда и ще се изправя против различен човек “.

" He's a big fat sausage and I'll knock him spark out! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР