Тайсън Фюри научи името на следващия си опонент. На 18

...
Тайсън Фюри научи името на следващия си опонент. На 18
Коментари Харесай

Ясен е следващият съперник на Тайсън Фюри

Тайсън Фюри научи името на идващия си конкурент. На 18 август в Белфаст някогашният международен първенец в тежка категория ще се изправи против Франческо Пианета във втората борба след завръщането си на кръга. Мачът ще бъде част от подгряващата карта на срещата сред Карл Фрамптън и Люк Джаксън на “ Уиндзор Парк “, в столицата на Северна Ирландия.

33-годишният Пианета не е класиран в ранглистата на нито една значима организация в тежка категория, само че италианският деец е стъпка напред за Фюри спрямо последния му съперник Сефер Сефери. Албанецът имаше по-добър баланс от Пианета, когато се срещна с Фюри през предишния месец, само че се показа извънредно едва. Тайсън Фюри се върна на кръга против Сефери след съвсем тригодишно неявяване от бокса и отхвърли своя конкурент в четвъртия рунд.

Пианета е някогашен европейски първенец в тежка категория, два пъти се е бил за международните трофеи с Владимир Кличко и Руслан Чагаев, само че загуби и двете срещи с нокаут.

"Битката против Сефери е към този момент в историята. Пианата е боксьор от по-висока класа, а равнището на неговите противници приказват за себе си. Пианета е добър избор за втория дуел от завръщането на Тайсън. Тайсън би трябвало да организира повече рундове, с цел да се премине на идващото равнище. Сигурен съм, че Пианета ще излезе на кръга с желанието за победа”, съобщи промоутърът Франк Уорън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР