Тайсън Фюри наруши мълчанието си в социалните медии и разкри

...
Тайсън Фюри наруши мълчанието си в социалните медии и разкри
Коментари Харесай

Анди Руис поискал 20 млн. за мач с Тайсън Фюри

Тайсън Фюри наруши мълчанието си в обществените медии и разкри за какво евентуалните договаряния за лятна борба са се провалили. Фюри не се е бил, откогато победи остарелия си другар Дерек Чисора за трети път предишния декември. Предполагаше се, че Циганския цар ще се изправи против Олександър Усик за безспорната купа в тежка категория, само че тази борба се провали в последния миг, когато тимът на украинеца се отдръпна заради финансови условия за реванша.

Франк Уорън, промоутърът на Фюри в Обединеното кралство, призна, че намирането на съперник за първенеца на WBC през лятото се е оказало проблематично. Анди Руис-младши беше любимец на един стадий, само че Уорън го изключи заради несъразмерни финансови условия, а в този момент Тайсън разкри в Instagram какъв брой тъкмо е желал някогашният първенец.

„ Бях отвън Instagram за известно време, бях на отмора, разхлаждах се, упражнявах, ядях. Просто желая да кажа на всички, че желая да нокаутирам всички тези дяволи. Не съм се бил от декември по моя виновност, пробвах се да се удрям с Усик и той не желае нищо, пробвах се да се удрям с Ей Джей, той не желае. Анди Руис е изискал 20 милиона $, неуместно малко коп**е, не знам от кое място ги взема. Жан беше добра дребна борба, само че Джойс желае неговия реванш, тъй че това не може да случи в този момент “.

„ Търся да се удрям с който и да било, на всяко място, нямам самообладание да се удрям с Усик, Ей Джей, майната ти ще те разкарам, тъй като съм най-лошиото коп**е на планетата. ”

Жан е длъжен по контракт да направи реванш против Джо Джойс, което повдига въпроса с кого ще се изправи международният първенец в тежка категория идващия мач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР