Тайсън Фюри каза на своя приятел Джо Джойс, че още

...
Тайсън Фюри каза на своя приятел Джо Джойс, че още
Коментари Харесай

Тайсън Фюри към Джо Джойс: Ти си вторият най-добър боксьор след мен, но още не е твоето време

Тайсън Фюри сподели на своя другар Джо Джойс, че „ още не е неговото време “. Циганския цар разгласи Непреодолимата мощ като втория най-хубав боксьор в тежка категория, след успеха му с нокаут над Джоузеф Паркър.

Джойс е наложителен претендент за пояса на WBO на Олександър Усик, само че се цели още в борба с Фюри или Антъни Джошуа. Самият Фюри бе на път да се контракти с Ей Джей, само че след това разгласи, че няма да чака повече сънародника си. Очаква се през декември Фюри да се бие с Мануел Чар.

„ Имах прелестен ден гледайки бокс, всички огромни боеве и изучавайки противниците в тежка категория. Трябва да кажа, че Джо Джойс е вторият най-хубав боксьор в категорията след мен “, разгласи Фюри.

„ В момента, кой знае дали той може да ме победи или не. Може би би трябвало да разберем някой ден. В момента аз ръководя категорията и съм международен първенец, а той не “.

Джойс отвърна в „ Туитър “: „ Хайде да го създадем. Подпиши, огромно момче. Номер 1 против Номер 2 “.

Фюри обаче не е подготвен още за борба с Непреодолимата мощ. „ Не е пристигнало времето ти, огромни Джо. Имам да спечелвам борба за всички пояси с момчето от междинна категория. Ти също имаш да изграждаш още името си “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР