Тайсън Фюри иска невероятните 500 млн. паунда, за да се

...
Тайсън Фюри иска невероятните 500 млн. паунда, за да се
Коментари Харесай

Тайсън Фюри иска 500 млн. паунда, за да се бие с Усик

Тайсън Фюри желае невероятните 500 млн. паунда, с цел да се бие с Олександър Усик. Очаква се сходен мач да се състои през декември и той да сплоти всички трофеи в тежка категория. В момента Фюри държи купата на WBC, а след успеха над Антъни Джошуа украинецът е първенец на WBA, WBO, IBF, IBO.

Веднага след края на Джошуа – Усик 2, Фюри пусна обръщение в обществените мрежи, че желае да се бие с Усик. Самият победител сподели, че ще се боксира единствено с Фюри. Но организирането на мача няма да е елементарно.

„ Това е най-големият мач в историята и би трябвало да е за най-голямата сума, в случай че ще би трябвало да заложа всичко против някакъв чужд задграничен боксьор “, написа Фюри в Инстаграм. „ Момчета, би трябвало да е най-малко за половин милиард. Ако не е, задръжте си го “.

Само преди няколко седмици Фюри твърдеше, че ще се бие в сплотяващ мач с Антъни Джошуа гратис. За задачата Ей Джей трябваше да победи Усик, само че това не се случи.

„ Да, в случай че беше Ей Джей щях да го направя гратис. Но не е той “, добави Фюри.

Датата, която всички спрягат за сплотяващият мач е 17 декември. Най-вероятно боят ще е в Саудитска арабия. Единствено там уредниците могат да обезпечат толкоз сериозен награден фонд.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР