Тайсън Фюри и Александър Усик ще се бият за безспорната

...
Тайсън Фюри и Александър Усик ще се бият за безспорната
Коментари Харесай

Битката за титлата в тежка категория на Фюри срещу Усик е насрочена за 17 февруари в Саудитска Арабия

Тайсън Фюри и Александър Усик ще се бият за безспорната международна купа в тежка категория в Рияд, Саудитска Арабия на 17 февруари, оповестиха уредниците разгласи.

Британецът Фюри е международен първенец на WBC, до момента в който украинецът Усик държи коланите на WBA, WBO, IBF и IBO. И двамата имат непобедени върхове.

Продължавайте да четете

лист с 4 детайла, които Тайсън Фюри повали в нокдаун, само че победи Франсис Нгану с разделно съдийско решение „ ММА ме приближи до Бог': Биаджо Али Уолш, внукът на Мохамед Али Британско-ганайският боксьор Джошуа Буаци: " Не мога да бъда единственият, който има изгода " " Роден да побеждава ": издигането на индийския боксьор Никхат Зарийн като международен първенец завършек на списъка

Договорите бяха подписани през септември за препоръчаната дата 23 декември, макар че това в никакъв случай не беше доказано и се отдръпна след съвсем провалянето на Fury от някогашния първенец на UFC Francis Ngannou в дуел без купа в Саудитска Арабия на 28 октомври.

Британецът Ленъкс Луис беше последният неоспорим първенец в тежка категория през 1999 година, когато победи Ивендър Холифийлд, с цел да завоюва купите на WBA, WBC и IBF.

Още следват.

Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР