Тайсън Фюри е една от най-атрактивните боксови фигури в последните

...
Тайсън Фюри е една от най-атрактивните боксови фигури в последните
Коментари Харесай

Фюри: Харесваше ми да съм дебел

Тайсън Фюри е една от най-атрактивните боксови фигури в последните години и в това няма спор. Бившият международен първенец в супертежка категория се приготвя за завръщането си на кръга, което трябв да се състои на 9 юни в “Манчестър Арена” в Манчестър, а в това време изтърси следващо забавно самопризнание в неподражаемия си жанр.

“Харесваше ми да съм пълен. Беше ужасно. Беше прелестна част от моя живот и се надявам, че един ден още веднъж ще бъда дебел”, разкрива “Циганския крал”.

“Fat man” @Tyson_Fury is getting serious! Bring on @anthonyfjoshua for #BattleofBritain pic.twitter.com/xxkmi7QpOC
— Paul Mitchell (@PaulTMRetail) February 13, 2018
29-годишният английски колос прибавя, че в най-тежките си дни е бил достигнал тегло от плашещите 171 кг, което е прекалено много даже за неговия растеж от 206 сантиметра.

“Имам огромен диамантен ланец с огромен диамантен кръст на него. Когато ги слагах на врата си постоянно си мислех - “Да, аз съм същинското Голямо татенце в този момент!”. Излизах с огромния си джип Jeep и носех този ланец, гол до кръста, същински тулуп. Дали афектираше самочувствието ми? Не”, прибавя още Фюри, който има 25 победи на професионалния кръг, 18 от които са с нокаут.
 Тайсън Фюри е новият крал на кръга @@@
“Чувствам се добре, когато се боксирам. Харесва ми да имам спретнат график и построени привички. Ако си построил рутина и нещата върят добре, окей, само че когато всеки ден ти е Коледа, освен това 365 следващи дни, нещата стават малко скучни. Щом можеш да излизаш когато си поискаш, да ядеш и да пиеш каквото пожелаеш и да правиш каквото поискаш, в един миг става леко скучно”, връща се обратно Тайсън.

“Но в този момент ми следва работа за вършене”, приключва Фюри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР