Тайсън Фюри без съмнение е един от най-добрите боксьори в

...
Тайсън Фюри без съмнение е един от най-добрите боксьори в
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Внимавайте какво си пожелавате в живота!

Тайсън Фюри без подозрение е един от най-хубавите боксьори в днешно време, в случай че не и най-хубавият. 31-годишния първенец от Англия е непобеден на кръга и в края на февруари покори нов връх, откакто детронира Дионтей Уайлдър. Фюри го нокаутира в 7-мия рунд и му лиши купата в тежка категория на WBC. Точно в този момент той още веднъж е на върха на славата, откакто преди години се срина и изпадна в дълбока меланхолия.

Тайсън е с връх 30-0-1 на кръга и е най-желан противник сега от много боксьори. Следващата му борба най-вероятно ще бъде трилогия с Уайлдър, а след нея му остава още един и той ще спре с бокса. Фюри пусна изказване в обществените мрежи, в което реши да поговори за същинските неща в живота. Много хора не правят оценка тези неща, само че той има вяра, че в този момент в тези сложни време ще ги оценят. Ето какво показа той:

“Моля се за благополучие и здраве. Много хора в този живот постоянно желаят повече и не помнят кое е най-важното в такива моменти. Сега знаем какво е значимо!!! Трябва да съм доста чудноват човек, защото нямам интерес към нещата, които множеството желаят. Пари популярност и власт. Тези неща няма да ви създадат щастливи, дублирам, няма да ви създадат щастливи.

Стигате до стадий в кариерата и животът ви, в който се запитвате, дали това е, което съм желал. Аз просто желаех да бъда добър боксьор и посветих живота си на спорта, а всички останали неща идват дружно с това и го скапват. Затова постоянно помнете - внимавайте какво си пожелавате! Бъдете благословени и бъдете признателни за живота, защото е доста къс. Пазете се и останете положителни.”

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР