Тайсън Фюри (40-0, 39 KO) обеща да дари умопомрачителния си

...
Тайсън Фюри (40-0, 39 KO) обеща да дари умопомрачителния си
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Ще даря хонорара си от $10 млн. на бедните и ще построя домове за бездомните

Тайсън Фюри (40-0, 39 KO) даде обещание да подари умопомрачителния си хонорар от $10 млн. на бедните след борбата си против Дионтей Уайлдър (27-0, 19 KO).

Фюри съобщи, че ще подари средствата, с цел да построи нови домове за бездомните. Циганския крал разгласи, че не се боксира, с цел да бъде милионер или милиардер.

“Ще даря хонорара си на бедните и ще построя домове за бездомните”, безапелационен бе Тайсън Фюри.

“Всъщност няма къде да го похарча, нямам за цел да ставам милионер или милиардер. Аз съм боксьор, а не предприемач и най-вероятно ще мина по същия път като всеки различен боксьор и в последна сметка ще остана без пукната пара в джоба си. Не можете да вземете всички пари със себе си на оня свят, тъй че имам опция да направя нещо и да оказа помощ на хората, които не са в положение да си оказват помощ. Вярвам, че всички деца би трябвало сами да си изкарват прехраната, тъй като в случай че не го създадат, няма да го оценят”, добави Фюри, който ще се бие на 1 декември против Дионтей Уайлдър в Лос Анджелис.

“Лесно е да се харчат непознати пари. Спечелих парите си със личната си кръв. Децата ми би трябвало сами да си изкарват прехраната и да основат собствен личен път в живота. Те няма да живеят на моя тил или известност, тъй като това е прекомерно елементарен път. Можете да видите доста деца с богати родители, които не вършат нищо, тъй като са получили нещо прекомерно елементарно. Никога не ми е било елементарно. Започнах да работя от най-ранна възраст и трябваше да го направя, с цел да получа това, което желаех в живота”, прям бе Тайсън Фюри.

View this post on Instagram
Tick Tock @staplescenterla @btsport @showtimeboxing

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on Nov 18, 2018 at 9:18am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР