Тайсън Фюри (27-0-1, 19 KO) носеше с гордост белезите от

...
Тайсън Фюри (27-0-1, 19 KO) носеше с гордост белезите от
Коментари Харесай

Фюри към хората с психически проблеми: Ставайте, преодолейте го, направете го

Тайсън Фюри (27-0-1, 19 KO) носеше с горделивост белезите от тежкия си мач с Дионтей Уайлдър (40-0-1, 39 KO) . Според мнозина експерти успеха бе за Циганския крал, макар че в последна сметка дуелът приключи при тъждество. За самия Фюри сякаш обаче успеха бе повече от безапелационна. И не става дума единствено за случилото се на кръга, а за победа в живота, тъй като Фюри потвърди, че човек може да се издигне и от най-дълбоката дупка.

Самият той в последните месеци приказва искрено по тази причина, че е страдал от меланхолия, алкохолна и наркотична взаимозависимост в интервала, в който се бе скрил от погледите на света.

Затова и Фюри реши в минутите след мача да насочи вдъхновяващо обръщение към хората в неговото състояние, хората, които изпитват проблеми.

What a guy @Tyson_Fury the real winner! How on earth did he get up in the 12th?! The man never ceases to amaze me! Quality in the ring and an even better message after... #wilderfury pic.twitter.com/ObiMMS8a5v
— Jules Breach (@julesbreach) December 2, 2018
" Това е именито завръщане, нали? След две години и половина отвън кръга, 70 кг от горната страна, психологични проблеми. Просто демонстрирах на света и на всички, които страдат от душевен проблеми, можете да се върнете и може да се случи! "

" Всички, които имат същите проблеми, които имах аз, направих го за вас, хора. Знаете истината. Всеки знае, че завоювах този мач. И в случай че мога да се върна оттова, където бях, значи и вие можете. Така че ставайте, преодолейте го, направете го. Потърсете помощ и дано го създадем дружно като тим. Направих го за вас, хора! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР