Тайсън Фюри (27-0-1, 19 КО) има намерение да проведе реванш

...
Тайсън Фюри (27-0-1, 19 КО) има намерение да проведе реванш
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Ще видим реванш с Дионтей Уайлдър през декември

Тайсън Фюри (27-0-1, 19 КО) има желание да организира реванш със международният първенец на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (40-0-1, 39 КО) в края на годината.

Двамата реализираха спорно тъждество през декември.

„ Мисля, че през декември 2019 година ще забележим реванш с Уайлдър, “каза Фюри. “Ще забележим по какъв начин му сритвам задника още веднъж. Този път обаче той няма да може да оцелее против мен. Преди да се срещна с него бях провел единствено две срещи. Сега съм деен повече от година, усещам се добре физически и не би трябвало да смъквам повече килограми. Той имаше най-голямата опция в живота си да ме победи и не съумя да го направи. Никога повече няма да има шансът да се бие с Тайсън Фюри, който бе единствено на 40% от своите благоприятни условия след три години отвън бокса поради злоупотребата с опиати, алкохол и душевен проблеми. Освен това трябваше да смъква към 60 кг. И все пак той не съумя да ме победи. Колко по-добър съм от него? “

Тайсън Фюри ще се завърне на кръга на 15 юни в Лас Вегас, Невада, Съединени американски щати, когато ще организира дуел с Том Шварц.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР