Тайрис Халибъртън имаше 20 точки и 11 асистенции за Индиана,

...
Тайрис Халибъртън имаше 20 точки и 11 асистенции за Индиана,
Коментари Харесай

Антъни Дейвис води Лейкърс до титлата в турнира на НБА през сезона, 123-109 над Пейсърс

Тайрис Халибъртън имаше 20 точки и 11 асистенции за Индиана, Бенедикт Матурин също вкара 20 точки, а Арън Несмит имаше 15.

Тази игра беше единствената в шампионата, която не се зачита в класирането, само че въпреки всичко имаше доста на линия. Освен че взеха трофей, играчите на Лейкърс със общоприети двупосочни контракти направиха по $500 000, а Пейсърс получиха $200 000 всеки. Играчите с двупосочни покупко-продажби прибират половината от тези суми.

Въпреки че залозите не бяха толкоз високи, колкото биха били за плейоф, шампионатът и играта за купата имаше такава атмосфера пред аудитория на про-Лейкърс.

Това е още един трофей за Джеймс, който е спечелил четири шампионата на НБА, и той не крие желанието си да добави купата към автобиографията си.

В Пейсърс, Лейкърс откриха също толкоз деятелен тим, воден от нововъзникваща звезда в тази лига. Халибъртън стана познато лице по време на този шампионат, само че Лейкърс ограничи вредите му в събота. Тъй като Редиш се справяше с множеството дефанзивн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР