Тайнствен притежател на билет е събрал 10 000 £ на

...
Тайнствен притежател на билет е събрал 10 000 £ на
Коментари Харесай

Национална лотария: Непотърсен джакпот Set For Life от 10 000 £ на месец - проверете билетите сега

Тайнствен собственик на билет е събрал 10 000 £ на месец за една година в тегленето на Set For Life - само че към момента не е получил премията си.

Националната лотария приканва играчите да ревизират своите билети след тегленето, което се организира по-рано този месец на 5 февруари. На всеки, който живее, работи или неотдавна е посетил Манчестър, беше казано да ревизира още веднъж своите номера.

Това идва, откакто лотарията разгласи петте съвпадащи съществени цифри като 3, 4, 8, 10, 28 и Life Ball беше 1. Щастливият залагащ има време до 3 август да изиска благосъстоянието. Ако играчът е изгубил билета си, само че счита, че е победител, към момента има време да предяви иск в писмена форма до Allwyn, оператора на Националната лотария. Това обаче би трябвало да стане в границите на 30 дни след тегленето.

Анди Картър, старши консултант по печелившите в Националната лотария, сподели: „ Ако сте закупили билет Set For Life в Манчестър за тегленето на 5 февруари, време е да погледнете на всички места - в джобовете на дрех...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР