Тайно споразумение, което може да оневини британския принц Андрю по

...
Тайно споразумение, което може да оневини британския принц Андрю по
Коментари Харесай

Тайно споразумение може да оневини британския принц Андрю

Тайно съглашение, което може да оневини английския принц Андрю по отправените му от американка обвинявания в обезчестяване, се чака да бъде обществено разкрито, съобщи Ройтерс, заяви Българска телеграфна агенция.

Договорката е от 2009 година и е сред Вирджиния Джюфре, която упреква херцога на Йорк в полово принуждение, и починалия финансист Джефри Епстийн. Принц Андрю не е страна по съглашението.

Документът ще бъде показан в съд в Съединени американски щати по искане на отбрана на сина на английската кралица Елизабет Втора. Неговите юристи настояват, че съглашението ще оневини клиента им от обвиняванията.

Вирджиния Джюфре(38 г.) упорства, че е била жертва на трафик от страна на финансиста Джефри Епстийн, с цел да прави секс с принц Андрю в Лондон, когато е била 17-годишна и малолетна съгласно законите в Съединени американски щати. Ищцата счита, че би трябвало да получи финансово обезщетение.

Принц Андрю изрично отхвърля всички изказвания на американката. Официално не са му отправени никакви обвинявания.

Съдебната процедура по желае, заведен в Съединени американски щати от Джюфре през лятото, към момента е в начален стадий. Съдията Люис Каплан съобщи, че развой може вероятно да стартира сред септември и декември 2022 година, само че в случай че страните не реализиран съглашение.

Джюфре е една от обвинителките на финансиста Джефри Епстийн, който бе наказан за трафик на малолетни за полова употреба. Той умря в затвор в Манхатън през лятото на 2019 година В желае против принц Андрю тя твърди, че точно Епстийн и негова другарка са я принудили да прави секс с английския принц.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР