Тайният план на Русия за Украйна се провали, а съм

...
Тайният план на Русия за Украйна се провали, а съм
Коментари Харесай

Русия имала таен план за България и Молдова според Велизар Шаламанов

Тайният проект на Русия за Украйна се провали, а съм безусловно убеден, че те имат подобен както за Молдова, по този начин и за България. Ние сме най-уязвимата страна в Европейски Съюз и НАТО. Планът е разрушение на двата алианса и усилване на въздействието на Русия в Източна Европа. Това съобщи някогашният министър на защитата Велизар Шаламанов пред Нова нюз.

По думите му в Молдова би трябвало да са в положение да противодействат на тайните проекти на Путин и да изискат помощ от Европейски Съюз. „ За мен е значимо България да има проект по какъв начин да пресече съветската дезинформация и агитация, с цел да не бъдем дестабилизирани. Според мен подобен има. Трябва ясно да заявим, че няма да допуснем неустойчивост, подбудена от Русия “, акцентира той.

Според него обвиняването на Международния углавен съд към Путин важи и в границите на българското законодателство.
/* custom css */.tdi_2.td-a-rec{ text-align: center; }.tdi_2.td-element-style{ z-index: -1; }.tdi_2.td-a-rec-img{ text-align: left; }.tdi_2.td-a-rec-img img{ margin: 0 auto 0 0; }@media (max-width: 767px) {.tdi_2.td-a-rec-img { text-align: center; } }  ГЕРБ/СДС  ГЕРБ/СДС
„ Агресията на Русия не се приема от Китай, само че те би трябвало да покажат, че могат да въздействат на Путин и да бъдат посредници в спора. Целта би трябвало да е единствено евакуиране на всички съветски войски и обективен развой за наказване на участниците във военни закононарушения. Основната цел на Украйна и на свободния свят, който ги поддържа, е решение на въпросите на бойното поле – изтласкване на руснаците и помирение. Китай е пред предизвикването да завоюва доверието на украинците и да упражни въздействието си върху Русия. Изходът от войната е единствено един – евакуиране на Русия от Украйна “, разяснява Шаламанов пред „ Нова нюз “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР