Тайният мъж на ергенката Христиана е разкрит. Половинката й се

...
Тайният мъж на ергенката Христиана е разкрит. Половинката й се
Коментари Харесай

Ето го тайният мъж на ергенката Христиана

Тайният мъж на ергенката Христиана е оголен. Половинката й се споделя Цако Тодоров. Говори се, че софиянецът върти бизнес с коли и е вманиачен по щурата кокона от Кюстендил.

След като излъчиха епизода, в който Манова не получава роза от Алек, русокоската се появи в ефир, с цел да разяснява присъединяване си в неочакван за мнозина тип. Няколко месеца след фотосите на „ Ергенът “ Хриси към този момент е с наедряло коремче и всички се зачудиха кой е бащата, в случай че е бременна, тъй като тя нито отхвърли, нито удостовери новината. Факт е, че се появи с необятни черни облекла, а в обществените си мрежи пуска фотоси единствено на лицето си или до кръста. Христиана само призна, че е доста влюбена и щастлива. По думите й е срещнала огромната обич след сантименталното риалити, само че инспекция на „ България Днес “ откри друго.

Профилите и на двамата в обществените мрежи са цялостни с техни общи фотоси. Един от първите снимки е от юни предходната година. Тогава Христиана най-вероятно е била утвърдена за присъединяване в „ Ергенът “, само че фотосите още не са били почнали.

Третият сезон на едно от най-гледаните излъчвания се снима на остров Родос в Гърция, а снимачният развой в първокласното имение стартира в края на лятото. Това е и повода 30-годишната кокона да напусне работата си като психолог в учебно заведение, защото фотосите на „ Ергенът “ съответстват с началото на образователната година.

Впечатление прави и че Хриси е пуснала фотография с 2-годишната й племенница и Цако на един от най-семейните празници – Бъдни вечер, което демонстрира какъв брой близки са двамата.

За щурата Христиана това не е първа сериозна връзка. Кюстендилката е предходна под венчилото с Иван, само че след две години двамата се разделят по взаимно единодушие. Каква е повода за развода, Манова по този начин и не признава до през днешния ден.

За своя огромна победа Христиана с горделивост счита смъкването на над 60 кг. Преди е тежала цели 128 кг., само че взема решение да стартира тежка и дълга борба с килограмите. След като съумява да се пребори, става още по-отракана и разкрепостена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР