Тайният магнит за парите, споделят запознати. Да имате паричен резерв

...
Тайният магнит за парите, споделят запознати. Да имате паричен резерв
Коментари Харесай

Тайният магнит за парите

Тайният магнит за парите, споделят осведомени. Да имате паричен запас е добре и вярно. Но би трябвало да се актуализира, по този начин както се подменя наличието на продуктовия склад. В противоположен случай всичко ще се скапе и ще стане негодно за храна.

Законът за привличането на парите работи, когато започнете да спестявате пари, както споделят доста известни бизнес треньори.

Браян Трейси също го споделя. Въздържайте се от извършване на покупки, не вземайте заеми и пестете пари. Уверете се, че парите ви не се скапват, до момента в който ги трупате…

Дори да поставите 10 $ в сметката си, те ще се трансфорат в магнит за привличане на други средства. Добавяйте към тях лека-полека, самите пари ще стартират да се притеглят към вас. И за четиридесет години можете да натрупате повече от милион $.

Живеем в предизвикателни времета и пред очите ни хора губеха спестяванията си. Както споделя Трейси, майката на негов другар от детството му спестявала пари, търпеливо и настойчиво. Работела като инженер и спестявала 10 % от заплатата си. Било доста мъчно, заплатата й била дребна. Но тя имала цел: да се пенсионира, с цел да си купи скромна къща на юг. Да напусне огромен промишлен град, да остави апартамент за щерка си… И тя постоянно спестявала.

Знаете ли, това не притегли други пари в живота й. По някаква причина не се появиха нови източници на приходи. Напротив, в страната започнаха промени и инфлация. Цените се повишиха до шестцифрени цифри, а депозитът на дамата просто изчезна. Както се стопиха и влоговете на моите близки.

Майката на моя другар към този момент е остаряла. Не можа да си намеря друга работа, от тази към този момент не получава заплати. И тя умря от обезсърчение, макар че не взе заеми, спести пари и купи всичко най-евтино “, споделя милиардерът Трейси, представител и обучител на огромни групи хора.

Това се е случвало на мнозина. Инфлацията и рецесиите повече от един път гълтаха депозити и съсипваха хората. Спестяванията им се трансфораха в нищо. Дори да не са теглили заеми. Други хора теглиха ипотеки и бизнес заеми. Невъзможно е да спестите пари за апартамент или магазин. Но живеят много сполучливо и забогатяват.

Парите се влагат в бизнес, а не се подават в сметка, с цел да забогатеят след четиридесет години. Дали ще живеете четиридесет години също е огромен въпрос… И ще ви зарадват ли вашите спестявания, когато навършите осемдесет.

Натрупаната сума, нужна за покупката, е изхарчена вярно. Хората изпитват задоволство и наслада. Правим го още веднъж, само че към този момент с по-голяма сума за по-хубава покупка. И в случай че е нужен заем за развиване на бизнес или възстановяване на живота, би трябвало да изчислите, да изберете най-печелившия и по-късно деликатно да го изтеглите, осъзнавайки всички опасности.

Нито един огромен бизнес не е вероятен без заем. Освен, в случай че не сте наследили фабрика или верига магазини… Необходим е ресурс, несъмнено. Той успокоява и стимулира. Просто се уверете, че парите не се „ скапват “, до момента в който ги спестявате. Хенри Форд е споделил най-разумните думи за парите: „ Казват, че до момента в който сте небогати, няма смисъл да пестите монети. Това са нелепости. Трябва да инвестирате в себе си. В здравето ви, саморазвитие, обучение и позитивни страсти.

Това е най-хубавата инвестиция, най-хубавото обезпечаване за бъдещето в страна, където парите непрестанно се трансформират и могат да се изпарят. Инвестирайте в себе си, до момента в който парите са нищожни. И вие самите ще станете магнит за пари. Вие сами сте вашият главен принос за замогване. Това е най-надеждната инвестиция – в себе си. “

Вижте още забавни тематики при нас:

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР