Тайните служби на комунистическа Чехословакия са изготвили досие на Доналд

...
Тайните служби на комунистическа Чехословакия са изготвили досие на Доналд
Коментари Харесай

Тайните комунистически служби на Чехославакия са имали досие за Тръмп

Тайните служби на комунистическа Чехословакия са изготвили досие на Доналд Тръмп след брака му с чехкинята Ивана Зелничкова, написа в. "Респект ", представен от Агенция Франс Прес.

"Да, бяхме взели на мушка семейство Тръмп ", съобщи за пражкото издание Властимил Данек, някогашен регионален началник на чехословашката Държавна сигурност в Готвалдов (днешен Злин), родният град на Ивана Тръмп. "Знаехме, че Тръмп е авторитетен. Той не криеше, че един ден желае да стане президент. Интересувахме се да научим повече за него ", добави Данек. Отначало чехословашките секрети служби са почнали досието за Ивана Зелничкова през 1978 година, а след това са го допълвали с информация за брачна половинка й, написа "Респект ", който разгласява публикацията взаимно с английския в. "Гардиън ".

Ивана Тръмп е някогашна скиорка и манекенка, която по-късно е станала бизнесдама. През 1977 година тя се омъжва за Тръмп и ражда първите му три деца: Доналд младши, Иванка и Ерик. Двамата се развеждат през 1992 година

Според досието Тръмп е почнал да обмисля президентска кандидатура през 1986 година, само че се отказал от тази концепция, тъй като решил, че е прекомерно млад (тогава е бил на 41 години). "Със своята кандидатура той желае да се трансформира в изключение в историята на Съединени американски щати. Той желае да се яви като политически самостоятелен претендент. Той не членува нито в Демократическата, нито в Републиканската партия, макар че и двете се стремят да го привлекат. Макар и това да наподобява фантазьорско, Доналд Тръмп е уверен, че ще успее ", написа в досието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР