Тайните служби ли са замесени в атентата в Москва? Тази

...
Тайните служби ли са замесени в атентата в Москва? Тази
Коментари Харесай

Тайните служби ли са замесени в атентата в Москва?

Тайните служби ли са забъркани в атентата в Москва? Тази версия прокарва съветския публицист Антон Хардин, който живее на Запад. Във видео, оповестено онлайн, той демонстрира по какъв начин шестима мъже са се погрижили вратите на изходите на залата „ Крокус “ да бъдат затворени.

Всичко това се случва секунди преди началото на стрелбата

Шестимата са облечени еднообразно – със сини пуловери и сини джинси и са еднообразно набити. Те доста наподобяват на секрети служители на реда, които са ззастанали в радиус от пет метра един от различен. В началото снимат ситуацията с телефоните си. А безусловно преди първите изстрели един след различен стартират да крещят и заповядват:

„ Затваряйте вратите “.

До момента няма никаква публична информация кои са тези хора

Антон Хардин разкрива още доста странности към терористичния акт. В него живота си изгубиха повече от 130 души.

Че има нещо гнило зад атентата има вяра и докторът на историческите науки Валерий Салавей, който сега е единственият останал на независимост опозиционер в Русия. Той съобщи в изявление от вкъщи си в Москва, че случилото се е по всяка възможност „ началото на борбата за власт в Кремъл “.

На 26 октомври предходната година доктор Салавей разгласи, че съветският президент Владимир Путин е умрял от рак. На негово място пък бил подложен двойник, открит в Беларус. Мъжът е минал през пластична интервенция.

Властта в Кремъл се е озовала в ръцете на няколко клана, отпред на които стои секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев

„ Те имаха джентълменско съглашение да оставят нещата такива каквито са до изборите, а да се договорят за разпределението на властта по-късно. “

По думите му обаче Патрушев обаче е идеологически съкрушен руски апаратчик. Неговите показа за Русия са в тази посока. Той счита да извърши национализация и да в профил съперниците за властта, като сложи отпред на страната сина си Дмитрий. Това по никакъв начин не се харесва на останалите представители на клановете. Очакваше се те да се скарат съществено, което в един миг да придобие публично проявяване.

„ Терористичният акт в „ Крокус “ може да се преглежда като началото на това проявяване. Данните, с които разполагам, и тези, които са налични публично, подсказват, че това е по всяка възможност проведено мероприятие под непознат байрак “, споделя доктор Салавей.

Руските секрети служби има солидни благоприятни условия в ислямския свят.

Те могат да провеждат сходни офанзиви и в Западна Европа

„ Но доколкото сега борбата е за Кремъл, ние ще бъдем очевидци на сериозна рецесия, която ще надмине всичко това, което Съветският съюз претърпя при разпадането си при започване на 90-е. Това ще е нещо, което още не се е случвало в Русия с доста сходни проявления в напълно скоро време “, добави още доктор Салавеъй.

Валерий Салавей изяснява обстоятелството, че е на независимост все пак, което приказва, с това, че е лицето на едната от групировките, оформили се в Кремъл след 26 октомври 2023 година:

„ Те търсеха човек, който да застане с лицето си пред хората. Предложиха на няколко изявени публицисти, само че всички се уплашиха и отхвърлиха. Аз се съгласих. В подмяна получих от тях гаранции за сигурност и цялост, въпреки в Русия през днешния ден никои гаранции да не важат на 100% “.

В предходно свое видео той прикани руснаците да се запасят с хранителни артикули, тъй като в идната рецесия, която ще обхване Русия, доставките ще бъдат една от първите жертви.

Източник: Флагман 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР