Тайните революционери пак ще събират дарения за оръжия – около

...
Тайните революционери пак ще събират дарения за оръжия – около
Коментари Харесай

Без външния министър на „малката държава“ в Киев, а БZП да идат в Москва по-добре

Тайните революционери отново ще събират дарения за оръжия – към 140 години по-късно. Тихо единствено курнела да не чуе, че отидè работàта… 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4640
Човек ще рече, че курнела не е от партията-наследница на революционери, взривявали църкви и пренасяли динамит. Ама… те са го правели против България, тъй че има логичност. 

Лена вика, че съдружните сътрудници били като в детската градина. 

Ц, Бориславова, не позна… това, което сътрудниците ви ви го вършат, е 18+, не е от детска градина… И са още три страни тия ми ти „ сътрудници “, тъй че както и да се въртите, гледайте стената да ви е зад тила и не изпускайте сапуна. 

Или пък… единствено предлагам… да вземете да излезете от ролята на спяща хубавица, тъй като другарите от бкп, пръснати по разните партии, неслучайно се облизват с мазна усмивка. 

Да влезете в ролята си на съществена политическа мощ ли, що ли? И да покажете, че с изнудване няма да се ръководи страната, тъй като до момента имате: взаимни отстъпки със документите, поради натиска от възраждане; компромис и с имунизационната кампания; циклене за Българска народна банка, поради ИТН; циклене по тематиката Македония, поради заканите на президента, Има Такъв Народ, и всякакви непарламентарни фракции; политическо оскърбление пред целия свят във връзка с Украйна, поради заканите от БСП; а костя копейкин още преди месец и нещо сподели, че очевидно с вас ставало единствено с напън. 

Ще излезе, че е бил прав, а в случай че копейкин е прав, значи имаме проблем. 

Очевидно е, че единствените, които имат общи позиции с Политическа партия и здравия европейски разсъдък, са Демократична България. 

Разбира се, точно заради същата тази причина, тъкмо те са изгубили от поддръжката си. Е, и поради слабоватата си позиция. Излиза, че демократите – дали ще са от Политическа партия, дали ще са от Демократична България – са решили, че би трябвало да бъдат джентълмени посред кочината. Хубаво е да сте джентълмени, само че като за начало – научете свинете на човешкия език, нима започнете да се разбирате. Иначе ще ви натикат в кочината и ще ви трансфорат в къса записка под линия в учебниците по история. Имате шанса да бъдете цяла глава. Не го изпускайте. Трябват ви топки, не от порцелан. А по отношение на zаплахите на БZП… да забележим дали са подготвени да пуснат властта.

Ако смятате, че разбиването на обединението е безконтролно, помислете какъв брой е „ отговорно “ да държите страната в изолираност, тъй че хем да сме „ неприятелска “ за Русия, хем да сме презирани от Украйна и Запада. 

А и дано да забележим кой ще се престраши да скапе обединението пръв. Как ще му „ легне “ в идната акция петното, че е вкарал България в още едни избори. 

А в този момент стана още по-ясно кой с кой е на геополитическата маса. Външната министърка на „ дребната страна “ няма да пътува за Киев. Има логика… делегацията съставлява България, а България не е дребна страна, очевидно външната министърка е министърка на някоя друга страна или простъпка е попаднала на поста, или е парашутистка с келяви знания по география и история. Логично – няма място в делегацията. 

БZП също са отказали да изпратят човек в Киев. И в това има логичност. Според мен, на тях доста повече им отива да изпратят човек в Москва. Тяхно беше предлагането, в случай че Народното събрание ни изслуша Зеленски, да изслуша и Путин по-късно. Докато едната част от обединението е в Киев, другата би трябвало да е в Москва и да слуша „ другата позиция “… или наставленията на работодателя си в Кремъл… което пристигна. 

Един забавен откъс: „ Ръководството на се сплотява към позицията, че е налице задоволително информация за обстановката в Украйна и последствията от войната. още един път декларира поддръжката си за изпращане на помощ на Украйна – филантропична, защитни средства, храни, лекарства и медицински материали, за възобновяване на гражданската инфраструктура и други, без военна помощ като муниции и смъртоносни оръжия “.

Демек: няма какво да правиме там, видели сме по тв приемника какво се случва, задоволително ни е. 

В случая обаче „ военната помощ “ – дребна или огромна – е разграничителната линия сред приятелите на Русия и приятелите на Украйна и цивилизования свят. Мислете за това като за нещо алегорично, в случай че щете. Няма трето състояние, колкото и да се пробвате да ни убедите, че има. 

Няма. 

Да пращате каски, жилетки и носни кърпички е безсмислено, в случай че не желаете да наблегнете другарството си с Москва. Кулеба и Зеленски бяха безапелационни какво значи пращането на помощ и какво значи неутралитетът. 

Зад тяхното мнение—не се заблуждавайте и за момент дори—стои и мнението на цивилизования свят и евроатлантическите ни сътрудници. 

А, в случай че някое от бкп-тата, било БZП, било друга цялостна с сътрудници на Държавна сигурност партия, е решило, че желае да е другар с Москва, най-малко да го направи почтено и намерено, тъй като никой към този момент не обича гърчещите се като плужеци без позиция. И го обявиха. Всеки желае и изисква преданост. Дори „ братушките “ да ви „ повторят “, ще е без обич тоя път, да си знаете. И няма да ви пазят… като преди. 

Малката държава…

















 

А ето можете да видите сравнението сред България и страни от целия свят… по никакъв начин не е дребна, колкото и прислужниците на братушките да се пробват да ви го втълпят. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР