Тайните планове на Владимир Путин за възраждането на СССР вече

...
Тайните планове на Владимир Путин за възраждането на СССР вече
Коментари Харесай

След Украйна е ред на Беларус! Разкриха тайните планове на Путин за възраждането на СССР

Тайните проекти на Владимир Путин за възраждането на Съюз на съветските социалистически републики към този момент са факт. След Украйна, Беларус е другата страна, която президентът на Русия възнамерява да завладее.

 

В изтекли в интернет секретни документи, се приказва за " попиване " на Беларус и превръщането на страната в част от новата имперска република. Секретното досие, за което се твърди, че датира от лятото на 2021 година, е озаглавено " Стратегически цели на Руската федерация в Беларус " и излага три вероятни метода — кратковременен, средносрочен и дълготраен — за анексиране на Беларус и възобновяване на част от " историческа Русия ".


Средносрочният проект планува Беларус публично да стане част от Русия още през 2025 година, до момента в който дълготрайният проект дава период от седем години от 2023 година И се допуска, че през 2030-та година Беларус ще стане част от Руската федерация.

Документите са били предоставени на два от огромните немски всекидневници и в случай че достоверността им се удостовери, ще настъпят съществени земетресения в Европа. От друга страна, осведомени с ходовете на Путин, настояват, че проектите не са от през вчерашния ден и в действителност президента от години има упоритости за завземането на някогашните руски републики.

Преди завземането на Крим, Путин направи опит безкръвно да овладее Украйна. Президентът употребява за задачата някогашния президент Виктор Янукович. Събитията на Майдана през 2014-та година сложиха началото на нашествието в Украйна. И откакто не стана с безкръвна асимилация, президентът реши да нападне непосредствено страната.


Не е ясно каква ще е ориста на Беларус, само че поради околните връзки сред водача Александър Лукашенко и Путин, малко евентуално е да има кръвопролития. От друга страна, в случай че пропагандната машина не сработи добре, доста е допустимо да забележим украинският сюжет още веднъж. А тогава към този момент ще има и нуклеарен спор, притесняват се доближени до Путин.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР