Тайните писма на принцеса Даяна до близки приятели разкриват от

...
Тайните писма на принцеса Даяна до близки приятели разкриват от
Коментари Харесай

Тайни писма на Даяна разкриват натиска върху нея след развода с Чарлз: Поставена съм на колене!

Тайните писма на принцеса Даяна до близки другари разкриват от какво се е страхувала в двореца Кенсингтън и за какво се е чувствала " сложена на колене ".

 

Открити са редица писма, писани от принцесата на Уелс, които демонстрират какъв брой сложен е бил за нея " обезвереният и противен " бракоразвод с престолонаследника. Те са написани от Даяна до приятелите ѝ по време на формалната ѝ разлъка с сегашния английски крал.

Семейството се срещнало с Даяна през август 1995 година, по време на постоянните си визити в Кралската болница " Бромптън. За тях притежаването на такива значими и трогателни документи е отговорност, която не желаят да трансферират на своите деца или внуци, по тази причина ги продават на търг за към 90 000 паунда.

 

В тях Даяна разказва по какъв начин разводът я е сложил " на колене ". Тя загатва за страха, че подслушват телефона ѝ. Правела и завоалирани подмятания за кралското семейство, оплаквайки се от изолацията си, написа ladyzone.bg.

На 20 май 1996 година Диана написа " Ако преди година знаех, че ще преживея този бракоразвод, в никакъв случай нямаше да се съглася на брак. Това е отчайващо и грозно. "

 

" Преживявам доста сложен интервал, а натискът е сериозен и идва от всички страни. Понякога ми е прекомерно мъчно да държа главата си изправена, а през днешния ден съм на колене и просто желая този бракоразвод да завърши. "

 

Почеркът на Даяна нормално бил доста хубав и еднакъв. Но в края на това писмо ставал много безформен неразбираем.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР