Тайните падат една след друга в Ергенът“. След като в

...
Тайните падат една след друга в Ергенът“. След като в
Коментари Харесай

Шок в „Ергенът“! Габриела призна, че си има гадже. Алек побесня и изгони и двете сестри

Тайните падат една след друга в „ Ергенът “. След като в предходния епизод Алек разбра, че две от участничките, Габриела и Памела са сестри, през днешния ден се оказа, че Габриела – е влезнала обвързана в сантименталното риалити.

Още предходната вечер Виктория, която работи като футболен управител и има връзки във футбола, показа пред всички, че Габриела е влезнала обвързана във формата и че гаджето й е футболист на Лудогорец. Плувкинята изрично отхвърли това да е по този начин.

На вечерния коктейл обаче, откакто цяла вечер бе извънредно безмълвна, Габриела взе думата и призна, че в слуховете, че си има другар в действителността „ има доза истина “. 

„ Единствената истина е, че аз си имам другар “, съобщи на висок глас Габриела.

Последваха комплицирани пояснения от нейна страна, в които тя се оправда, че се е записала в риалитито поради нейната сестра Памела.

„ Може да е егоистично към вас, само че не и към моята сестра. В случая го направих за нея “, добави Габриела.

„ Не съм считала да укривам това нещо, тъй като не ме е позор “, приключи тя, само че обстоятелствата са, че тя до последно кри, че е във формата със сестра си и си призна за гаджето в действителността, едвам откакто Виктория го разгласи.

Другите участнички не одобриха обяснението, че това е „ благородна неистина “ и сметнаха за извънредно неточно решението на плувкинята да се запише обвързана във формат, в който се търси любовта.

„ Сестра й не е на 5, че някой да я държи за ръката “, разяснява Магдалена.

Впоследствие Габриела призна и на самия ерген Алек, че е обвързана.

„ Изключително ми е неловко, че се стигна дотук “, сподели тя на опуления от изненада ерген. 

„ Сестра ми обаче нямаше да се запише без мен “, продължи многословната си дрънканица Габриела пред невярващия Алек.

Габриела категорично посочи, че е влезнала единствено с цел да не бъде сестра й сама, само че нямало да остави нещата сред нея и Алек да се „ задълбочат “.

„ Говори цялостни нелепости, на които тя самата не си има вяра “, разяснява след това Алек пред камерите. Той беше очевидно неудовлетворен от лъжите на сестрите.

„ Едната зарязва мъж с цел да се прави тук на необвързана. Защото другата чака от нея да й пази боязън, до момента в който тя се забива с мъж, който и двете не са спирали да лъжат от първата им среща “, заключи обстановката очевидно разочарования ерген.

След разкритието Алек прекъсна коктейла и изгони двете сестри Памела и Габриела без даже да дочака церемонията на розите. 

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР