Тайните на най-мистичния българин са разкрити в безценната книга Петър

...
Тайните на най-мистичния българин са разкрити в безценната книга Петър
Коментари Харесай

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“  

Тайните на най-мистичния българин са разкрити в скъпата книга " Петър Дънов: препоръки и предписания “ - най-продаваното заглавие в класацията на издателство „ Милениум “ за миналата седмица. В юбилейното издание ще научите всички рекомендации на Учителя за по-добър, съразмерен и здравословен живот.

На второ място се подрежда страховитият трилър „ Дяволският кръг “ от Нийл Олсън, който предлага освен наложителния за жанра съспенс, само че и голям брой интелектуални провокации и непредвидени обрати.

Трета позиция заема „ Премълчаваната история на Съединени американски щати “ от Оливър Стоун и Питър Кузник, която съставлява огромно проучване върху актуалната американска история, което се простира оттатък формалните версии на събитията и търси дълбоките аргументи за тях.

В топ 5 са още „ Слава Севрюкова. Всички предписания и пророчества “ и „ Готварската книга на Дядо Славейков “.

1. " Петър Дънов: Съвети и предписания " . Петър Дънов е един от най-великите български лечители. Освен пророчествата си той ни е завещал и стотици мъдри препоръки и чудодейни предписания с билки. Това юбилейно издание включва подробна информация за философията и идеологията на Дънов, най-полезните предписания за оправянето с разнообразни заболявания, изложение и инструкции за именития житен режим, предсказанията на Беинса Дуно за новото време, десетте завета за по-добър живот на Учителя, както и учението за Паневритмията.

2. „ Дяволският кръг " , Нийл Олсън. Вярвате ли в истории за вещици? Когато Уил Конър се връща в родния си град, с цел да се грижи за потърпевшата си майка, той открива, че кошмарите от предишното не са единственото, което го преследва. Като дете е станал несъзнателен очевидец по какъв начин един от членовете на локалния спиритически кръг издъхва в пъклен страдания и цялостен живот се изтезава от въпроси за злополучната нощ. Като възрастен той още веднъж би трябвало да срещне страховете си и да се изправи против недружелюбието на локалните, които имат вяра, че Уил в действителност е обладан от зла мощ, виновна за необяснимите нещастни случаи, сполетели всеки от членовете на кръга през онази вечер.

3. „ Премълчаваната история на Съединени американски щати “ , Оливър Стоун, Питър Кузник. С тази книга тандемът Оливър Стоун и Питър Кузник взривяват общоприетите стандарти за четене на историята, подлагат на подозрение всички изконни легенди на американизма и прекатурват обичайния взор към значимите събития на ХХ век, като излагат на показ тъмната страна на американската политика. Кой умъртви Кенеди? Кой стои зад Маккарти? Кой и за какво пусна бомбата над Хирошима? Каква е истината за „ Уотъргейт”? Има ли подслушване, или всичко е фарс? Бутафорен ли беше атентатът против Рейгън? Беше ли Горбачов сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ? Как рухна Желязната завеса? Защо Никсън е „ лудият”, а Кисинджър – „ психопатът”? В сензационния си полуапокрифен труд Оливър Стоун дава отговори, с които скандализира освен ястребите от Пентагона, само че и цялата държавна администрация.

4. „ Слава Севрюкова. Всички предписания и пророчества “ . Слава Севрюкова е една от най-почитаните български ясновидки. Тя демонстрира заложбите си още от дете, а с годините съумява да помогне на доста знатни и елементарни българи със своите предсказания и билкови предписания. Премиерната книга побира най-полезните и препоръки и национални илачи срещу разнообразни болежки, потвърдили своята резултатност.

5. “Готварската книга на Дядо Славейков “ . Знаем Петко Р. Славейков като стихотворец, публицист и журналист. Колко от нас обаче го свързват с първата кулинарна книга на български език? „ Готварската книга на Дядо Славейков” излиза през далечната 1870 година в Цариград. Томчето събира десетки вкусни предписания, само че и скъпи препоръки за всеки домошар готвач!
Как да си създадем най-хубавите чорби, кебапи, кюфтета и кадаифи? Как да солим другите меса? Наистина ли има над 40 типа домашни виновност и ракии?

Книгите на издателство „ Милениум “ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: [email protected] или на уеб страницата www.milleniumbg.eu. При поръчка през уеб страницата ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси – бул. „ Княгиня Мария Луиза “ №92 и във фирмената книжарница „ Милениум “ на адрес ул. „ Цар Шишман “ №18.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР