Тайни на пясъка е заглавието на най-новото видео на Deep

...
Тайни на пясъка е заглавието на най-новото видео на Deep
Коментари Харесай

Яхти, море и палми в новото видео на Deep Zone Project

Тайни на пясъка " е заглавието на най-новото видео на Deep Zone Project, което направи своята премиера преди броени часове в You Tube. Прелюбопитна е историята на песента. Полетът на DJ Dian Solo закъснява с цели 7 часа.

През това време той изкарва преносимия компютър си с мобилно студио на летището и съвсем приключва интсрументала. Няколко дни по-късно Нелина и Дидо към този момент са подготвени с музиката и студийните записи на песента. Вместо ядосан имейл до самолетната компания, какъвто са написали другите пасажери, Дидо изпраща благодарствено писмо за 7- часовото забавяне, което довежда до раждането на този евентуален летен шлагер.

Във видеото, изкусителната Нелина и двете руси близначки от Double Voice театралничат пред обективите на Bashmotion на 44-футовата баварска яхта " Sea Adventure ". Приказни пейзажи, палми, море и слънчево въодушевление са запечатали обективите на камерите. Китаристът Любомир Савов (JuraTone) влиза в ролята на същински шкипер на първокласната ветроходна лодка. С лула в устата той ръководи яхтата и " дирижира " морския трафик.

Огромно надуваемо розово фламинго, ултра бърз джет, който прави страхотни фигури по морските талази и пръски от шампанско са уловили още обективите. За пръв път в историята на новата българска музика, фрагменти от същинска ветроходна регата също намират реализация в хитовата продукция.

Проектът " Тайни на пясъка " е подкрепят от дългогодишните сътрудници на групата - Networx.bg. Официален фотограф е Антоанета Петрова, а уредник на продукцията е Емилиян Ялъмов.

ВИДЕО:

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР