Tайни клиенти тръгват по заведения и бензиностанции в страната. Най-масовите

...
Tайни клиенти тръгват по заведения и бензиностанции в страната. Най-масовите
Коментари Харесай

Tайни клиенти тръгват по заведения и бензиностанции

Tайни клиенти потеглят по заведения и бензиностанции в страната. Най-масовите инспекции ще бъдат доникъде на юли, инспекциите в местата за хранене ще са за касови бележки, а при зареждане на гориво ще наблюдават за непорочност и положително обслужване, написа в. „ Монитор “.

На фокус първо са бензиностанциите, против 10 евро тайните клиенти ще ревизират над 50 от най-посещаваните обекти.

За общително обслужване, предложение на по-скъпо гориво и спомагателни услуги като изминаване на стъклата ще дебнат чиновниците на колонки. Касиерите пък ще бъдат оценени дали ни връщат тъкмо, губят ли ни времето и дали ни оферират напитка за из път или в салона. Чистотата на тоалетните и бара са измежду най-големите проблеми на такива обекти, тъй че практиката е „ под прикритие “ да се снимат тези места.

Как да познаете дали имате посещаване на „ разузнавач “? Това е мъчно, тъй като тайните клиенти зареждат за към 20 лв., колкото е най-честата сума при посещаване в бензиностанция, разясняват от компаниите, наели хората за инспекция. Но са търпеливи, изискват бележките, купуват си питиета и наложително посещават тоалетните. Заплащането им на обект също е 20 лв., тъй че се избива сипаното в резервоара гориво.

По 15 кинта получават инспекторите на огромните търговски центрове.

Парите за заплащането им идват от южноафрикански фонд за вложения в недвижими парцели. В моловете тайните клиенти ревизират обслужването от защитата и бюрото за информация, само че и дали има паркирани погрешно коли на местата за инвалиди.

В огромните вериги за хранене също ще има акция преди дейния летен сезон. Освен непорочност и общително обслужване в заведенията за хранене ще бъде следено изкъсо дали се издава касов бон. Бонусът е, че храната, поръчана за консумация, е отвън заплащането, което още веднъж е 10 евро. Задължението на тайния клиент е до 8 часа да извърши доклад и да прати фотоси от визитата си в обектите другояче „ изгаря “, разясняват от организациите за видимо извършване на покупки.

Сред най-големите искащи да бъдат шпиони на търговски обекти са студенти, които вместват инспекциите сред лекции и изпити, както и възпитаници, преди малко приключили последния си клас в гимназията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР