„Тайната” сватба на принц Хари и Меган Маркъл не е

...
„Тайната” сватба на принц Хари и Меган Маркъл не е
Коментари Харесай

Висш духовник хвана Меган в лъжа

„ Тайната” женитба на принц Хари и Меган Маркъл не е била нищо повече от персонален диалог с архиепископа на Кентърбъри, написа Епицентър.

Това съобщи върховен свещеник, който проверява казаното от херцогинята. Маркъл съобщи в изявление пред Опра, че двамата с Хари са сключили своя брак в загадка три дни преди обилната гала, на която фенове от целия свят станаха очевидци.

„ Меган е американка, тя не схваща. Не е имало никаква загадка женитба. Това е бил един най-обикновен персонален разговор”, съобщи духовникът. Той показа, че по-късно изявление е получил доста поръчки за „ персонални церемонии”, които не е имало по какъв начин да извърши. Свещеникът твърди още, че изявлението е породило огромно комплициране и доста двойки са желали пояснение от архиепископа.

„ Това слага нас, свещениците, в сложна позиция във връзка с това какво съставлява сватбата за Англиканската черква. Трябва ли в тези времена на пандемия да отменим условието за очевидци? Можем ли да вършим частни сватби в задните дворове? Бракът стана ли просто един контракт, подписан и с църквата”, пита духовникът.

Наскоро херцогинята на Съсекс още веднъж бе упрекната в изкривяване на истината. Преди дни английското издание " Дейли мейл " опроверга думи на Меган, изречени в паметното изявление пред Опра Уинфри, че задграничният ѝ паспорт е бил " иззет ".

Според медията Маркъл е направила най-малко 13 пътувания зад граница откакто стана известна връзката ѝ с принц Хари - без значение от изказванията, че паспортът ѝ бил иззет, откакто тя " влезнала в фамилията ".

Херцогинята на Съсекс съобщи пред Опра, че " предала " паспорта си и шофьорската си брошура, откакто била " призната в фамилията " през 2016 година

В скандалното изявление Меган съобщи: " Когато влязох в фамилията, беше последният път, когато видях своя паспорт, шофьорската си брошура, ключовете - всичко ми беше конфискувано ".

39-годишната Меган сподели пред водещата, че не е виждала паспорта си досега, когато двамата с Хари напуснаха двора и се реалокираха в Калифорния, което пък изданието споделя, че е неистина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР