Тайната служба на САЩ даде на американците рядък шанс да

...
Тайната служба на САЩ даде на американците рядък шанс да
Коментари Харесай

Звярът на турне: Как натовариха тежкия кортеж на Тръмп във военен самолет

Тайната работа на Съединени американски щати даде на американците необичаен късмет да видят по какъв начин се транспортира кортежа на президента Доналд Тръмп из света. Снимки, оповестени в Туитър, демонстрират по какъв начин флотилията от коли се натоварва в чудовищния аероплан C-17 Globemaster, написа в. „ Дейли мейл “. Кадрите са направени в навечерието на 12-дневната обиколка на Тръмп в пет страни от Азия. Там той се чака да затвърди връзките с азиатските сътрудници и да разиска редица проблеми на интернационална тема.

Сред профилираните коли бе и персоналния автомобил на президента, именуван „ Звярът “. „ Звярът “ е ултрамодерна лимузина Кадилак, която може да защищити пътуващите даже и от удар на балистични, бомбени и химически оръжия.

Колата също е натъпкана с всевъзможни системи за връзки и здравно съоръжение.

Известно е, че американското държавно управление сега работи по нов „ Звяр “, именуван „ Кадилак едно “. Със задачата би трябвало да се оправи General Motors.

Към момента по отношение на новото возило на президента не е известно нищо, на обществото е показана единствено фотография на прототипа в камуфлаж.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР