Тайната на вашата душа – за да я разберете, всичко,

...
Тайната на вашата душа – за да я разберете, всичко,
Коментари Харесай

Тайната на вашата душа – изберете един вълшебен съд!

Тайната на вашата душа – с цел да я разберете, всичко, което би трябвало да извършите, е да изберете един магически съд, който ви притегля най-вече.

Съд №1
Притежавате прелестни качества, които ви вършат гальовен и сензитивен човек с голямо сърце, цялостно с обич и схващане за всички хора към вас.

Винаги се пробвате да извършите допустимо най-вече хора щастливи и от време на време пренебрегвате личното си благополучие, чакайки по-подходящ миг. Понякога това основава проблеми за вас, тъй като когато сте загрижени за другите хора, вие изцяло пренебрегвате себе си и отхвърляте желанията и потребностите си.

Просто не можете да устоите на желанието и невероятната потребност да помогнете на всички хора на този свят. В подмяна не получавате нищо с изключение на усмивки и доказателства, че сте направили положително дело и че всичките ви старания са се изплатили.

Всъщност вие сте прелестен човек, който ще направи всичко за щастието на другите. Въпреки това, от време на време е належащо да обърнете внимание на себе си, с цел да можете да бъдете щастливи и удовлетворени.

Съд №2
Излъчвате позитивна сила и възторг, които не разрешават на хората да се съпротивляват или да не се причислят към вашата компания, в която оптимизмът и щастието постоянно надвиват.

Винаги се стараете хората в живота ви да са толкоз оптимистични, колкото сте и вие, тъй че цялата тежест пада върху вас, когато има потребност от естетика и оптимизъм в обстановката, в която се намирате.

Хората от обкръжението ви обичат да са във вашата компания с помощта на остроумието ви и способността ви да създавате страхотна атмосфера, където и да сте. Всички качества, които притежавате, са специфични, тъй като рядко е допустимо да срещнете хора, които могат да бъдат толкоз оптимистични за всичко в живота.

Съд №3
Винаги давате най-хубавите препоръки по всевъзможни въпроси, тъй че ви е нужна специалност, която изисква връзка с хората. Като да вземем за пример: публицист, преподавател или публицист, тъй като имате извънреден гений да изразявате своите мисли и страсти.

Вие сте един от най-хубавите другари, които всеки би желал да има. Имате рационално мислене, постоянно намирате най-хубавото решение за всеки проблем и давате най-хубавия съвет.

Вие в действителност сте специфичен човек и би трябвало да се гордеете със себе си и с голямото си сърце, тъй като човек като вас се среща единствено един път в живота и малко хора заслужават да бъдат покрай вас.

Съд №4
Знаете, че не сте съвършени, тъй като никой към момента не е достигнал същинското съвършенство. Но имате откровено сърце и цените себе си тъкмо подобен, какъвто сте.

Всъщност вие сте непретенциозен човек, който в никакъв случай не желае прекалено много от живота и постоянно е удовлетворен от това, което към този момент има. Но постоянно сте подготвени да дадете всичко, което имате, на различен, единствено с цел да извършите този човек благополучен.

Вижте още: Ритуал за разчистване на отрицателната сила със сол

Когато помагате на някого, сърцето ви се изпълва с обич и благополучие, тъй като знаете, че сте помогнали на някой, който се нуждае от тази помощ повече от вас и Бог ще ви възнагради два пъти повече.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР