Тайната на успеха разкрива Пламен П. Попов в дебютната си

...
Тайната на успеха разкрива Пламен П. Попов в дебютната си
Коментари Харесай

Тайната на успеха разкрива Пламен Попов в дебютната си книга Предприемачът

Тайната на триумфа разкрива Пламен П. Попов в дебютната си книга  " Предприемачът "

" Твоят триумф е в твоите ръце! Във всеки от нас спи бизнесмен. Въпросът е да оставиш живота да го разсъни или да поемеш отговорността за своето благополучие. " – уверен е Попов.

Философията на триумфа, на практика препоръки и извършения за пробуждане на предприемаческия дух, ще разкрие създателя в представянето на първата си книга в 11 града в цялата страна.

Среща с публиката, Пламен П. Попов, ще реализира в морската столица, Варна  на 25-и април, сряда от 19.30 часа, в Икономически университет, Варна, бул. " Княз Борис I " 77.

" Вярвай в себе си и действай! " – това е посланието в дебютната книга на бизнесмена Пламен П. Попов.

" Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в гонене на най-високи резултати в бизнес развиването, тръгвайки от нулата.
Това е роман за момче, което идва в София, останало без нищо, с упоритостта да вземе всичко. Тук няма да четеш красиви истории, а в противен случай, ще ти показва грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко деяние или безучастие води до последици, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде потребна! " – написа Пламен в книгата си.

Гостите на представянето ще разговорят с създателя, ще имат опция да получат подпис и персонално обръщение от него. В програмата е включен и специфичен уъркшоп на тематика " Ефективната връзка ", воден от самия създател и сътрудника му Ясар Маркос - интернационален обучител по личностно развиване. " Защо ефикасната връзка е в основата на всяко човешко достижение? " и " Как тя може да промени живота ни? " - са единствено част от въпросите, на които Пламен П. Попов ще отговори. В този уъркшоп участниците ще усвоят главните правила и принадлежности, с които могат да приложат ефикасната връзка в живота си, с цел да реализират по-добри резултати, както в персонален, по този начин и в професионален проект.

Всеки клиент, който закупи " Предприемачът “ ще получи и специфичен подарък – всички 12 онлайн образования от " Университет за личностно развиване и предприемачество “ – 2017-а.

 

 

 

За създателя:

Пламен е обществен бизнесмен, който е приел задачата да бъде потребен на българското общество и стопанска система,  чрез религия и  действия. Има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен контракт още на 25 години. Преминава през редица провали, до момента в който не основава бизнеса си за неофициално обучение, в който образова хиляди в тънкостите на предприемачеството. Съосновател е на " Универститет за личностно развиване и предприемачество “ – първата целогодишна онлайн и офлайн стратегия за личностно развиване и предприемачество в България. През 2017 година основава и развива националната информационно-образователна акция " Аз разсънвам България “ /www.sabudi.bg/, с която работи с редица министерства. 
Той специализира стартирането на личен бизнес с най-малък или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на българите да станат бизнесмени. За него бизнесмен е човек, който подхваща дейности, с цел да усъвършенства живота си и изискванията на живот в средата, в която живее.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР