Тайната на мъжката неотразимост не е нито във външността, нито

...
Тайната на мъжката неотразимост не е нито във външността, нито
Коментари Харесай

Това Мъжко Качество Жените Намират За Най-Секси

Тайната на мъжката неотразимост не е нито във външността, нито даже в възприятието за комизъм, а в алтруизма. Поне за дамите, които търсят сериозна връзка. Всеки случай това демонстрира последното проучване по въпроса, оповестено в списание British Journal of Psychology ( “Бритиш джърнъл ъф сайколъджи “). Освен това стана ясно, че безкористните и склонни към саможертви мъже вършат секс по-често от другите.

При първия стадий на проучването учените се интересуваха от неженени канадци какъв брой постоянно са правили „ положителни каузи “ – давали с пари за благотворителни цели или са помагали на непознати с коли, които не могат да възпламенят, написа БГНЕС. След това тези хора трябваше да отговорят какъв брой постоянно са правили секс и какъв брой сътрудници са имали.

Оказало се, че алтруистите са се занимавали по-често със секс и са имали повече партньорки.

При втория стадий учените са помолил студенти да отговорят подготвени ли са да вземат участие в благотворителни акции. Отговорилите позитивно по-често са завързвали инцидентни полови контакти, по-често са правили секс в съществени връзки и като цяло са имали повече полови сътрудници в живота си.

По време на друго проучване от януари тази година, оповестено в списание Evolutionary Psychology ( “Ивълюшънъри сайколъджи “), на 202 дами бе препоръчано да изберат най-привлекателния мъж измежду голям брой представители на мощния пол, част от които били склонни към алтруизъм, а част – не.

За сътрудници за една нощ дамите избирали привлекателни егоисти. Но за съществени връзки те предпочитали алтруистите, без значение от тяхната външна прелест.

Друго проучване отпреди три години също сподели, че дамите ценят алтруизма над всички други мъжки достолепия, когато става дума за избор на сателит в живота.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР